IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Софи Търнър ни показва как да носим шорти

14 юни 2021 08 30

Актрисата носи модел на Louis Vuitton

БГНЕС

Софи Търнър не обича да споделя много от личния си живот в социалните мрежи. Но за сметка на това актрисата често качва снимки на това как е облечена и ни вдъхновява да пазаруваме. Малко след като боядиса косата си, звездата от „Игра на тронове“ ни показа каква дреха задължително да носим в горещите летни дни.

„О, Луис, моя любов“, написа тя, качвайки няколко кадъра на своя последен аутфит. На тях тя е със сини шорти с ръб и връзки на марката Louis Vuitton.

Както вече писахме, въпросните спортни панталонки са доста актуални за лято 2021, през което предимно ще залагаме на комфорта. Тях тя е комбинирала с бански, а отгоре носи разкопчана риза в деним, отличаваща се с червени джобове.

„Нямаше ли бебе? Как изглеждаш толкова добре“, пише последователка на звездата под снимките.

Но дори и да имате коремче, не се притеснявайте, късите или малко по-дълги шорти, са по-свободни и пасват на всяка фигура. А ако има време до почивката ви, когато да ги съчетаете с бански, си сложете просто една бяла тениска или широка риза с къс ръкав – друго, което Търнър предпочита за сезона.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари