IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Дженифър Лопес само по сутиен по улиците на Маями

14 юни 2021 16 30

Да си признаем, моделът не бива да се крие

Снимка: Getty

Топлото време в Маями накара Дженифър Лопес да прибегне до много по-различен аутфит от обикновено.

Докато снима музикално видео с колегата си Рау Алехандро, изпълнителката реши да заложи на малко по-секси външен вид, избирайки диамантен сутиен и бяла риза. Заедно с червена шапка, дънкови шорти и маратонки, Джей Ло ни напомни за 90-те години, когато не се притеснявахме толкова много от телата си и дали ще изглеждаме пълни в очите на някого. Изпълнителката явно се наслаждава на времето и феновете в Маями, като дори позира с трима полицаи.

Освен с дрехи от 90-те, Джей Ло заложи и на грим и аксесоари от същото десетилетие. Тя носеше дебела очна линия, която оформи в опушено око, комбинирайки я с обеци във формата на кръст. Според TMZ, видеото е било заснето около един от големите хотели в Маями посред нощ. „Има само един... Хубави неща предстоят“, написа Лопес под снимките, които публикува в социалните мрежи.

И ако си мислите, че кадърът с тримата полицай може да доведе до сериозни неприятности за Лопес, то много грешите. Всъщност самата полиция на Маями се похвали със снимката, споделяйки я в своя профил в Instagram. Според People, снимките на видеото са отнели цели 9 часа, а певицата е била в добро настроение през целия процес.

„Дженифър беше невероятна и пълна с енергия, въпреки че снимките продължиха толкова дълго време“, казва източник пред списанието. Наскоро Лопес се завърна в Маями, след като прекара няколко дни в Лос Анджелис заедно с любимия си Бен Афлек. Двамата продължават да поддържат връзка от разстояние, но това скоро може да се промени. Според източници, певицата смята официално да се премести при актьора в началото на есента и дори вече разглежда училища в района за близнаците си Еме и Макс.

Дали скоро ще видим втори годеж между Афлек и Джей Ло, остава да разберем.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари