IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2021 – 4 вида широки дрехи, които да носите

20 юни 2021 12 00

Сред тях задължително трябва да има рокля

IStockphoto

Леко, свободно, удобно, подходящо за слънчевите дни облекло. От това се нуждаем всички ние в момента, подготвяйки гардероба си за лятото. Вече сме свикнали с панталоните с широк крачол, спортни комплекти и тениски, които са една идея по-големи. Но със затопляне на времето ни се ще да покажем по-голяма част от кожата и да събираме слънчеви лъчи. Освен изрязаните потничета, топове и шорти, които ще са неизменна част от стила ни в предстоящия сезон, има още няколко модела, продиктувани от социалната изолация, които ще обличаме с удоволствие.

Всяка жена иска да се върне към нормалното и да носи по-елегантни дрехи и обувки, но каквото и да си говорим, онази практична, приличаща на дълга тениска или нощница, със сигурност няма да ни е излишна – я за почивка, я за лежерните уикенди.

Тъй като в последните няколко месеца се говори все повече за устойчива мода – алтернатива на така наречената „бърза мода“, налагаща най-различни тенденции, може да се каже, че някои дизайни, които имаме отпреди години, пак влизат в употреба. А така правим и икономия на отпадъци и средства за нови покупки.

Предлагаме ви няколко вида широки дрехи, които да извадите от стария си гардероб и да носите отново това лято:

1. Рокля на пластове

Независимо дали си стоите вкъщи, на пейката пред блока или излизате на разходка с любимите хора, този вид дреха винаги е добър избор. Със сигурност сте си купували поне една рокля на пластове, която не е по тялото и дори е доста по-разкроена. Може да не сте я обличали въобще, защото ви се струва, че ви е голяма, но сега това е доста търсен ефект.

С тънки презрамки и по-голямо деколте, с по-обемни три четвърти ръкави и набори по тях, има най-различни цветни модели рокли, с които да ви забележат.

2. Туника

Много жени носят туники, защото са по-едри, като най-вече ги съчетават с клин, но това лято те могат да се комбинират с шорти или просто да се използват за къса рокля.

Много ефирни туники приличат на по-дълга риза, като по тях има връзки, копчета или дантела.

3. Риза

Това лято по-широките ризи, завещани ви от вашите майки, носили ги през 70-те и 80-те, ще бъдат истински хит. Много известни личности вече показват, че ги комбинират с панталон и къс топ отдолу. Освен това не ги закопчават.

По-широките ризи с дълъг ръкав или такъв, който пада до лакътя, могат да бъдат едноцветни или доста шарени – с животински, флорални и артмотиви.

4. Тениска

Въобще, забравете за плътно прилепналите тениски. Сега на мода са по-широките, а в гардероба ви със сигурност има 1-2 такива. Може да вземете и някоя на вашата половинка.

Широките тениски или по-къси топове отиват много на клиновете и късите панталони, които са други актуални артикули за лято 2021. Има и вариант да си купите някоя по-дълга тениска, която да обличате вместо рокля, комбинирайки я с любимите кецове, маратонки или спортни сандали.

Ето и още идеи за вашия летен гардероб, които да разгледате:

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари