IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: 5 идеи за носене на корсет

14 юни 2021 10 30

Без това да ни превръща в герои от Викторианската епоха

Снимка: iStock

Някога, преди няколко десетилетия, корсетите се смятаха за много екстремно облекло. Най-често ги виждахме на детски рождени дни или Хелоуин като част от костюма на принцеса или пък пък присъстваха на червения килим, носени от звездите на Холивуд през 90-те години. Дори по времето, когато по-разкрепостеният външен вид беше на мода и бельото се възприемаше като ежедневно облекло, корсетите никога не бяха сред любимите ни дрехи.

Но ето че на хоризонта изгря 2021 година и сега тези нестандартни облекла са навсякъде и се считат подходящи за всеки повод. Благодарение на сериала Bridgerton, корсетите станаха един от най-желаните продукти сред знаменитости и фенове. Известни личности като Бри Ларсън, Анджела Басет и Сабрина Карпентър изпробваха този външен вид през последните месеци и се похвалиха с него в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Brie Larson (@brielarson)

Това накара много от техните почитатели да започнат търсене на корсети в онлайн и физическите магазини. Комбинирането им обаче не е никак лесна задача, особено ако за първи път носите такъв модел. Именно затова ние ви предлагаме няколко идеи, с които да се впуснете в най-новата модна тенденция за лятото.

Ето как да комбинирате корсета си през следващите месеци

1. С дънки

Класиката винаги е най-лесното и сигурно решение, когато не знаете какво да облечете. Дънките спасяват положението във всеки един момент, като корсетът не прави изключение. Вземете нещо цветно, което да комбинирате с класически сини дънки, добавяйки колан или колие, за да завършите вида си.

2. С рокля

Това предложение е за хората, които искат да се почувстват като герои от Викторианската ера. Ако обаче не желаете да привличате много внимание към себе си, комбинирайте подобни цветове като кафяво с бежово или кремаво със светлорозово. Ако пък сте по-смели в решенията си, може да заложите на ярък контраст, създавайки по-различен външен вид.

3. С панталони

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Milka Abdosh (@milkywaaay)

Може би все още не сте готови да се откажете от домашния клин, с който станахте толкова близки през последната година. Спокойно, никой не ви обвинява, но е време да добавите малко стил към обикновения модел. Изберете корсет, който да се вписва идеално в цветовата гама на панталоните и сте готови за вечерна разходка на лунна светлина.

4. С нещо кожено

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Genelle (@genelleseldon)

Завърнете се към рок годините на 90-те с това интересно и секси предложение. Комбинирайте дантелен черен корсет с кожено яке и чифт бели панталони. Добавете няколко аксесоара като пръстен и колие и вече може лесно да бъдете объркани с Меган Фокс.

5. С тенис пола

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marissa Ren (@m.arissa)

Добрата новина е, че корсетите сами по себе си са звезди в гардероба, така че не се страхувайте да ги превърнете в център на внимание. По този начин ще улесните избора си за останалата част от облеклото си. Как да комбинирате корсета с нещо лятно? Изберете тенис пола или чифт къси панталони и сте готови.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари