IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Горещият пример на Никол Шерцингер

15 юни 2021 16 30

Изпълнителката е на почивка в Мексико

Снимка: БГНЕС

След като приключи с работата си в предаването „Маскираният певец“, Никол Шерцингер реши да замине на заслужена почивка. Компания ѝ прави приятелят ѝ Том Еванс, а двамата се радват на топлото слънце в Мексико. Разбира се, Шерцингер не пропуска да подразни феновете си със снимки от прекрасните кътчета, на които се разхожда заедно с любимия си.

С последната си публикация обаче изпълнителката вместо да ни подразни, реши да ни вдъхнови за това какъв модел бански да изберем за следващото си посещение на плажа. Макар времето у нас да е доста по-различно от това в слънчево Мексико, всички знаем, че съвсем скоро лятото ще настъпи с пълна сила. Затова трябва да сме подготвени с подходящи рокли, къси панталони и бански.

Идеята, която Шерцингер ни дава, е за бански от две части в бял цвят. Изпълнителката е заложила на популярното спортно горнище, което по-скоро прилича на бюстие, отколкото на сутиен. През последно време това е изборът на повечето звезди и изглежда, че ще е една от водещите тенденции за лятото. Бикините на Никол са вдигнати малко над бедрата, като по този начин леко издължават краката и създават ефект за по-слаба талия. Не че Шерцингер има нужда от такъв ефект, тъй като тялото ѝ изглежда в невероятна форма.

Колекцията от снимки събра хиляди харесвания само за няколко часа, а фенове и приятели на звездата не пропуснаха да я похвалят за кадрите. „Добре, Добре“, написа Том Еванс, който най-вероятно е фотографът. В коментарите се виждат и още много други положителни писания, като много от тях изразяват възхищението си от стегнатата фигура на бившата вокалистка на Pussycat Dolls.

И за да станат нещата още по-хубави, фен заяви, че Шерцингер е показала колко голямо сърце има по време на почивката си. Докато се наслаждавала на слънцето, тя е намерила време да потанцува с момиче в неравностойно положение. След като танцът е приключил, Никол дори отишла да поговори с родителите на детето, което още повече умилило феновете наоколо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )