IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Спор в социалните мрежи заради клиновете на Риана

17 юни 2021 17 50

Феновете смятат, че моделът показва доста повече от нормалното

Снимка: Getty

Всички знаем, че Риана рядко има задръжки относно това, което носи. Виждали сме я да се появява с какви ли не дръзки тоалети както в социалните мрежи, така и на светски събития. Често може да я забележим само по дълго сако на вечеря с приятели или пък с прозрачна рокля, която изобщо не закрива тялото ѝ.

Именно затова не беше изненада, че с включването си в модния бизнес Риана ще създава колекции за по-смелите от нас. Онези, които са готови да излязат пред цялото общество с риза на дупки, под която не носят сутиен. Разбира се, сексапилът в тоалетите на изпълнителката също не е за подценяване, като линията ѝ за бельо е истински хит по целия свят.

Сега обаче Риана успя да създаде дебат в социалните мрежи, без дори и да го иска. Наскоро на пазара беше пуснат нов модел панталони, които разкриват малко повече от задните части на човек. В платформата TikTok се появи видео, в което потребител иска отговори от Savage x Fenty и Риана за широко разпространените в момента лилави клинове, които се характеризират с много специално изрязване, разположено в задната част. Интересното е, че моделът се предлага и с дупка на чатала. Краткият клип с привличащата погледа снимка вдъхнови други потребители на TikTok да споделят мнението си за дрехата.

@sweet_thaang_

#stitch with @fathermarge #buttcleave #buttcleavage

♬ Castaways - The Backyardigans

Един фен твърди, че панталоните са секси и изглеждат невероятно, докато друг веднага му опонира и заяви, че това са най-ужасните клинове, които някога е виждал. „Ако това нещо трябва да го нося във фитнеса, не знам как другите около мен ще тренират нормално“, включи се трети човек. Все пак имаше и хора, които се опитваха да разяснят на неразбралите, че всъщност това не са клинове за навън, а просто секси бельо, което трябва да се носи само вкъщи.

Въпреки дебата в социалните мрежи, клиновете се радват на огромна популярност в сайта на Fenty. Според 90% от клиентите, които са си взели чифт, панталоните са повече от удобни. „Влюбен съм в тях. Това е една чудесна комбинация между удобство и сексапил. Да не говоря за липсата на чатал. Вече дори си поръчах втори чифт“, твърди един потребител. Друг пък пише, че това не са обикновени панталони, които можеш да носиш в магазина, но пък са перфектни за вкъщи, когато човек иска да се почувства секси.

Риана започна линията си за бельо през 2018 година след огромния успех на колекцията ѝ гримове Fenty Beauty. Целта на изпълнителката беше да създаде бранд, който да предлага дрехи за всички независимо от тяхното тегло и форма на тялото. През февруари марката обяви, че ще се разшири в търговията на дребно и ще инвестира в привличането на още повече клиенти.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари