IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъждът не я плаши: Кейт Мидълтън впечатли със стил дори и в лошото време

21 юни 2021 16 30

Херцогинята на Кеймбридж започна нова инициатива за ранното детско развитие

Снимка: Getty

Едно от най-неприятните неща е да ни завали точно когато излизаме от вкъщи. Всичките ни усилия за прическа и тоалет отиват на вятъра, като лошото време веднага променя настроението ни и дори ни подтиква да се приберем у дома. През последните няколко седмици усетихме силата на природата, която ни напомни, че всъщност не трябва да изваждаме късите ръкави твърде рано. Ако обаче искате да излезете навън и да изглеждате елегантно дори и в дъжда, то Кейт Мидълтън има предложение за вас.

Херцогинята на Кеймбридж явно може да изглежда добре навсякъде и във всякакви метеорологични условия. Наскоро тя посети икономическо училище в Лондон, като силният дъжд не успя да спре порива ѝ. Кейт се появи със синя рокля с къс ръкав на марката LK Bennet, стигаща точно до коляното. Тя комбинира тоалета с бежови токчета, златна гривна и многоверижно колие.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Посещението на Мидълтън беше свързано с началото на новата ѝ инициатива, която ще се фокусира върху важността от ранното развитие и обучение на децата в началните им години. По този начин ще се цели създаването на по-добро и по-образовано общество. Новината за новия кралски проект беше съобщена и в социалните мрежи чрез видео, на което Кейт обяснява мотивите за създаването.

Според нея, първите пет години от живота ни са много важни за нашето бъдеще и определят в какви хора и родители ще се превърнем. „Нека да прегърнем тази възможност за създаването на едно по-щастливо, по-психически стабилно и по-грижовно общество“, пише в официалния профил на херцозите на Кеймбридж.

Кейт прекара цяла сутрин в училището, разговаряйки за последния си проект, мечтите и надеждите си. След това тя беше забелязана да пристига в замъка Кенсингтън, носейки цветен чадър, който чудесно пасваше на синята ѝ рокля. В двореца херцогинята се срещна с родители, които изложиха своите доводи за подпомагане на семейства с надарени деца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари