IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дъщерята на Пол Уокър със стилна поява на премиерата на „Бързи и яростни“

22 юни 2021 14 50

Другите дами, които приковаха погледа, бяха Ванеса и Наталия Брайънт

Снимка: Getty

Медоу Уокър продължава да показва подкрепата си към поредицата „Бързи и яростни“, която превърна баща ѝ Пол Уокър в звезда.

22-годишната моделка се разходи по червения килим за премиерата на деветия филм, която се състоя на 18 юни. Това е вторият цял проект, който се прави след смъртта на Пол Уокър през 2014 година. Тогава снимките на „Бързи и яростни 7“ бяха спрени за пет месеца, за да се даде време на целия екип да се съвземе след загубата. В края на филма вече участва братът на Пол – Коди, който продължава да играе и в следващите серии.

Медоу, която е и кръщелница на Вин Дизел, се появи на премиерата със стилна рокля на Yves Saint Laurent, която сякаш се държеше само от една бяла панделка. Тоалетът беше допълнен от бижута на Tiffany & Co, а късият боб на моделката беше перфектно изправен. Още преди да се разходи по червения килим, г-ца Уокър показа визията на последователите си в Instagram. „Да тръгваме“, написа тя под снимките.

Дъщерята на Пол Уокър продължава благотворителните му дейности, занимавайки се с фондацията на негово име. Тя също така често споделя спомени с баща си, радвайки както известните му приятели, така и милионите му фенове по света. „Днес е ден за отпразнуване на любовта и щастието, които ти донесе на света. Ето ви снимка на мен с най-добрия ми приятел“, написа Медоу миналата година навръх годишнина от смъртта на актьора.

През 2019 година моделката отново се появи на червения килим, този път за премиерата на „Бързи и яростни: Космически състезатели“. Тогава тя седна до Вин Дизел и дъщеря му Симилс, за да изгледа филма. Наскоро се появиха слухове, че Медоу може да участва в десетата серия от поредицата, като това твърдение не беше отхвърлено от Дизел. „Не мога да изключа нищо. Нека ви кажа това, без да издавам детайли около десетата част, че всичко може да се очаква“, каза актьорът.

Освен Медоу Уокър на червения килим се появиха още две прекрасни дами, които впечатлиха с тоалетите си. Говорим за Ванеса и Наталия Брайънт, които решиха да стартират лятото малко по-рано и да извадят цветните дрехи от гардероба си. За премиерата Ванеса облече жълта рокля от Mimi Plange с дълги ръкави и висока яка, която пасваше идеално на всяка извивка на тялото. Тя комбинира тоалета с жълти токчета от Le Silla, сребърна чанта и диамантени обеци.

18-годишната Наталия изглеждаше зашеметяващо, носейки огнено-пурпурен блейзър и панталони в същия цвят. Моделът и бъдещ студент в Университета на Южна Калифорния съчета костюма си с бюстие на Dolce & Gabbana и червени токчета на Le Silla. След премиерата двете дами решиха да посетят ресторант в Калифорния за една късна вечеря.

По-рано през месеца Ванеса отбеляза важен момент от живота на Наталия – завършването ѝ на гимназия. „Татко, Мама, Джиджи, Бианка и Капри са изключително горди с теб!“, написа тя в социалните мрежи. По време на завършването си Ванеса почете баща си, сестра си Джиджи и останалите 7 души, които загинаха в катастрофата с хеликоптер в началото на 2020 година. Тя изписа върху шапката си едно от мотивиращите изречения, които Коби често казваше.

„Всичко негативно – напрежение, предизвикателства – е възможност за мен да се издигна. Татко“, гласеше съобщението. След няколко месеца Наталия ще замине в колеж, като в същото време ще започне и кариерата си на модел. Тя вече подписа с водещата агенция IMG Models, която представлява Хейли Бийбър, Бела и Джиджи Хадид, Миранда Кер, Карли Клос и много други.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари