IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

С ботуши край басейна: Това го може само Джей Ло

22 юни 2021 14 30

„Барбито от Бронкс се върна“

Снимка: Getty

Лятото вече официално е тук и като по поръчка времето навън взе да се оправя. След седмици на валежи и тъмни облаци, най-накрая видяхме прекрасното слънце и усетихме високите температури. Вече спокойно можем да приберем дрехите с дълъг ръкав, да облечем летните рокли и да се насладим на разходка из природата.

Освен с по-леките тоалети, лятото се свързва и със забавленията край басейна или морето. Съвсем скоро всеки от нас ще тръгне към любимата си дестинация за заслужена почивка, която миналата година ни беше отнета. Преди това обаче можем да съберем малко тен и край басейна в града, като за това ни трябва подходящо облекло. Не говорим само за банския, но и за дрехите и обувките, с които ще стигнете до така желаното място.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Дженифър Лопес отдавна ни служи като модно вдъхновение и летните месеци не са изключение. Освен със своите бански костюми, наскоро тя впечатли и с друг тоалет, който избра за почивка край басейна. В петък изпълнителката замени ежедневната си визия с нещо много по-шикозно и елегантно. В серия от снимки Джей Ло позира край басейна с бяла блуза, жълта пола и високи ботуши, чиято дължина стига до коляното.

„Визията ми за деня“, написа тя в Instagram. Въпреки че високите ботуши по никакъв начин не крещят „лято“, изборът на Лопес никак не ни изненадва. Все пак тя е известна със своя уникален стил и рядко спазва модните тенденции и правила. По-скоро изпълнителката иска да покаже на света, че всеки е свободен да носи каквото иска и когато си поиска.

Тоалетът на Лопес беше комбиниран със златни бижута и прекрасна прическа, която е дело на фризьорът ѝ Крис Апълтон. В своя профил той също сподели снимка на Джей Ло, на която тя е облечена в зелен халат. „Барбито от Бронкс се върна“, написа стилистът под публикацията. През 2017 година звездата обяснява откъде получава прякора си. „Хората винаги се шегуват, че получават шест различни Дженифър, когато са около мен. Когато работя върху музиката си, ме наричат Барбито от Бронкс, а когато съм на светско събитие или с някакъв изящен тоалет, съм Бизнес дамата Дженифър“, споделя тя пред StyleWatch.

Допълва, че много добре знае точно каква иска да бъде пред различни групи от хора. „Обичам елегантността, но обичам и да съм секси, да се чувствам уверена. Има доста уличен стил у мен, но в същото време съм и доста веща във висшата мода“, обяснява звездата.

Снимката край басейна е направена в Ел Ей, което накара феновете да помислят, че човекът зад камерата е Бен Афлек. Актьорът и Джей Ло прекарват все повече време заедно, след като възродиха любовта си преди два месеца.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Това е фотосесия не виждам нищо шокиращо.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Иван ( преди 2 години )
Нашата Гери-Никол и тя още преди 2 години се снима с ботуши до басейна. Кака Джей Ло да не копира от нашето момиче :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар