IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Американски стил във Франция: Джъстин и Хейли Бийбър на среща със семейство Макрон

22 юни 2021 12 30

Дали двете звезди обмислят кариера в политиката?

Снимка: Getty

Bienvenue*, г-н и г-жа Бийбър!

Джъстин и Хейли Бийбър решиха да пренесат любовта си в Париж, като успяха да намерят време и за малко по-сериозни неща. Изпълнителят изненада феновете си, споделяйки снимка, на която позира заедно със съпругата си, президента Еманюел Макрон и първата дама на Франция Бриджит. Четиримата се срещнаха в Елисейския дворец, където се помещава и офисът на Макрон. Засега не е ясно точно за какво са си говорили двете семейства, но г-н и г-жа Бийбър успяха да впечатлят със стил.

За специалния повод Джъстин избра сив костюм, бяла риза, сини маратонки и няколко колиета. Хейли беше още по-елегантна, показвайки на света, че модата ѝ е в кръвта. Тя заложи на бежова рокля с интересен дизайн, сандали на висок ток, кафява чанта и златен часовник. От афрокъдриците на Джъстин нямаше и помен, като изпълнителят е обръснал главата си точно за началото на лятото. Съпругата му пък избра семпла прическа, като върза косата си на нисък кок, който идеално пасваше на тоалета.

Не е ясно защо Бийбър са решили да посетят офиса на Макрон точно сега, когато му остават няколко месеца до началото на предизборната кампания за изборите през 2022 година. Преди година Хейли беше една от звездите, които постоянно насърчаваха хората в САЩ да гласуват, за да променят положението на страната и да осигурят по-добро бъдеще за следващите поколения.

По-рано през деня звездите успяха да се разходят из Париж, като за кратко време бяха разделени. Джъстин беше забелязан да се наслаждава на френската кухня в ресторант с перфектна гледка към Айфеловата кула, а Хейли се разходи из Avenue Montaigne. Малко по-късно двамата отново се срещнаха, като изпълнителят носеше сив суитшърт, а съпругата му избра лилав плетен потник, лилава минипола и черни обувки. Звездите публикуваха и селфи от колата си, на което носят същите дрехи. Според източници, след срещата им с Макрон семейство Бийбър са се насладили на романтична вечеря в един от известните ресторанти в Париж.

Дали Джъстин и Хейли смятат да се занимават с политика, или просто президентът на Франция се опитва да ги привлече в предизборната си кампания, остава да разберем.


*Bienvenue - добре дошли

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари