IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Семеен стил: Алек и Хилария Болдуин с шестте си деца на червения килим

23 юни 2021 14 30

Осмината присъстваха на премиерата на филма „Бебе Бос“

Снимка: Getty

Досега знаехме, че Алек и Хилария Болдуин имат чувство за стил и елегантност, което винаги показват на червения килим. Това, което не знаехме обаче е, че то се предава по наследство и е добре прихванато от шестте им деца.

На 22 юни голямата фамилия присъства на ранната премиера на продължението на „Бебе Бос“ в Ню Йорк. Филмът ще се появи на големия екран и в платформата Peacock на 2 юли.

Най-добрата част от появата на червения килим на семейството беше, че всеки член, включително децата, беше облечен като главния герой от популярната анимация. Тоалетите им включваха черен костюм и вратовръзки в същия цвят, а част от малките Болдуин носеха дори куфарче и чифт слънчеви очила. Дори малкият Едуардо, който Хилария роди през септември 2020 година, и Лусия, която се появява чрез сурогатна майка шест месеца по-късно, бяха в костюми.

„Бебе Бос: Семейни бъркотии“ е продължение на невероятния хит „Бебе Бос“, който излезе през 2017 година и се сдоби с номинация за „Оскар“. Алек Болдуин озвучава главния герой, който мисли като професионален главен директор. Джими Кимъл и Лиса Кудроу също се завръщат в продължението.

По-рано през месеца Хилария използва социалните мрежи, за да поздрави съпруга си по случай Деня на бащата с доста различна снимка от останалите. Въпреки че повечето звезди показаха децата си в прегръдката на своя баща, г-жа Болдуин публикува кадър, на който позира само с Алек. „Честит Ден на бащата на моя партньор в престъпленията... знаете как изглеждат децата, защото това на практика е като техен профил“, пошегува се авторката. Тя допълни, че този път е решила да покаже само родителите, за да благодари на съпруга си, че е до нея в добрите и в лошите моменти.

Алек и Хилария Болдуин преживяха доста неприятности през последните години. Само за седем месеца авторката преживява два спонтанни аборта, като по същото време стана и жертва на онлайн тормоз. Голяма част от потребителите в социалните мрежи заявиха, че тя 10 години погрешно се представя като испанка и дори фалшифицира акцента си. Това накара Алек да напусне Туитър.

Въпреки трудностите обаче семейството се радва на шест прекрасни деца, които по никакъв начин не се интересуват майка им с какво потекло е. Алек и Хилария са родители на 9-годишната Кармен, 5-годишния Рафаел, 4-годишния Леонардо, 2-годишния Ромео и бебетата Едуардо и Лусия. Актьорът има и пораснала дъщеря – Айрланд (25 г.), която е от брака му с Ким Бейсингър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари