IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: Какво трябва да имате в гардероба си?

25 юни 2021 10 30

Стига толкова анцузи и домашни дрехи

Снимка: iStock

Няма да излъжем, ако кажем, че вече напълно свикнахме със спортните долнища и домашните дрехи, но е време да излезем от тази комфортна зона. Освобождаването и създаването на самочувствие чрез по-елегантни и шикозни дрехи е метод, изпитан през векове. 

След тъмнината на Първата световна война, по-провокативни и разголващи тоалети са били демонстрация на по-свободен и по-лежерен дух. "20-те години е било времето, в което хората са изучавали себе си, чувствеността си и са експериментирали с визията", казва Кора Харингтън. Век по-късно, когато се готвим отново да се опитаме от свободата, ще последваме примера на предците си. 

Приберете скучните си дрехи и широките панталони, за да намерите място за нещо по-духовито и забавно. Тъй като лятото вече е тук, решихме да ви дадем няколко съвета за това какво трябва да имате в гардероба си, за да бъдете напълно готови за следващата си ваканция

1. Копринена камизола

Това е задължителната дреха, която трябва да присъства в гардероба ви. Камизолата се предлага в голямо разнообразие от материя и стилове и пасва идеално на всичко останало. Може да я включите в секси тоалет, който да използвате за романтична вечеря или пък да сложите отгоре един блейзър и да сте напълно подходящи за работна среда. Имате възможност да избирате от различни модели, като най-популярните това лято ще бъдат копринените и тези с флорални мотиви. 

2. Колие с висулка

Ако сте от хората, които обичат да слагат колкото се може повече аксесоари по себе си, тази точка е за вас. Това лято колието с висулка ще е от решаващо значение за визията ви, защото ще служи като завършващ щрих на всеки тоалет. За любителие на повече от едно колие, препоръчваме да направите следната комбинация - чокър, къса огърлица, късо колие с висулка и дълго колие с висулка. 

колие с

Снимка: iStock

Ако пък сте човек, който обича по-семплия стил, това също е добре. Една лъскава дълга висулка може да е чудесното допълнение към визията ви, което ще добави нужното разнообразие. Независимо дали ще го комбинирате с нещо друго, или ще го носите самостоятелно, колието с висулка трябва да едно от основните ви бижута това лято.

3. Панталон в цвят каки

Цветът каки представлява различни пясъчно-земни нюанси, които варират от мръсно жълто до зеленикаво кафяво. В миналото той е бил запазен само за военните униформи, като за първи път се използва от британците през 1867 година. След това модата се разпространява и сред другите страни, а постепенно дрехите започват да се появяват и в други цветове, не само в камуфлажно зелено. 

панталон в

Снимка: iStock

Благодарение на неутралния си оттенък, каки се съчетава перфектно с летните щампи и лекодушните аксесоари. Панталоните в този цвят са подходящи както за офиса, така и за среща с приятели.

4. Пантофки

Топлото време навън ни кара да забравим за високите обувки, дългите чорапи и затворените маратонки. Сега е моментът да си набавим необходимата прохлада по всякакъв възможен начин. Това включва и краката, които често страдат от избора ни на обувки. Това лято приберете всичко останало и оставете навън само сандалите и един-два чифта симпатични пантофки.

пантофки istock

Снимка: iStock

Освен че са леки, те са и равни и предотвратяват умората в краката при онези от вас, които стоят прави по цял ден. Веднъж докоснете ли се до пантофките, сме сигурни, че няма да искате да ги свалите. Понякога може дори да забравите, че са на краката ви.

5. Клъч

Кой казва, че клъчът е само за вечерни срещи? Тъканите материи и ярките цветове означават, че тези чанти са точно толкова подходящи и за слънчевите дни. Разбира се, не казваме, че тези малки модели са подходящи за дълги разходки или екскурзии, но можем да ги препоръчаме за кратка разходка в парка, където не ви трябва нищо друго освен ключове и телефон. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Койчча ( преди 2 години )
Всеки да си носи това, което му се иска, единствената мода е удобството; другото е алабала и "купувай-народе".
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 2 години )