IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни рокли: Бионсе не робува на цветовете

15 юли 2021 16 30

Изпълнителката избра да съчетае няколко нюанса в едно

Снимка: Getty

Лятото вече е тук и трябва да му се насладим напълно, преди да го изпуснем. Колкото и да не ни се вярва, остават само два месеца преди отново да извадим по-дългите блузи и панталони и да забравим за летните рокли. Затова използвайте момента и облечете най-красивите си тоалети за топлото време и впечатлете околните.

Ако пък ви е писнало от старите рокли и искате нещо ново, но не знаете какво да е то, погледнете към Бионсе. Изпълнителката, която от дълго време е наше модно вдъхновение, не разочарова и с избора си на летен тоалет. В социалните мрежи тя публикува няколко снимки, на които показва какво е избрала за стилните, но топли вечери.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Носителката на „Грами“ изглежда невероятно в цветна рокля, която прекрасно описва тялото ѝ. Тук обаче не говорим за обикновен тоалет с няколко нюанса, а такъв, който е направен по последния писък на модата. Т. нар. “colorblock“ или „блокиране на цветовете“ се забеляза и по роклята на Бионсе, включваща оранжево, жълто и синьо. Тоалетът стигаше малко над бедрото и беше комбиниран със сандали на нисък ток, чиито връзки продължаваха по прасеца.

Косата на Бионсе беше оформена в стилни къдрици, които се спускаха по раменете ѝ, а прическата беше допълнена от червени обеци, малка синя чантичка и интересни слънчеви очила. Изпълнителката позира на фона на сграда в Ню Йорк, където се помещава и известен ресторант. Бионсе и съпругът ѝ Джей Зи са в града от няколко дни, след като пристигнаха от Хемптънс, където отпразнуваха 4 юли.

Наскоро рапърът даде интервю, в което говори за отглеждането на три деца. Той разкри, че не е могъл да плува докато не се е родила дъщеря му Блу Айви. Започнал е уроци, защото е искал да бъде подготвен, когато тя започне да се учи да плува и да може да ѝ се притече на помощ, ако нещо ѝ се случи във водата.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

„Бащинството е невероятно. Това е най-прекрасното нещо на света. Фактът, че започнах уроци по плуване заради дъщеря си, трябва да ти говори нещо. Това е точното определение на нашата връзка“, казва Джей Зи пред Леброн Джеймс. Той допълва, че постоянно иска да бъде до децата си, ако нещо лошо им се случи и да бъде готов да им се притече на помощ.

Междувременно Джей Зи говори за усилията, които с Бионсе са положили за задържането на брака си. Двамата минаха през няколко трудни периода, като рапърът дори призна, че е изневерявал многократно. „Имам красива съпруга, която ме разбра и не ме осъди за лошите неща, които съм направил“, казва той. Двамата са женени от 2008 година, като признават, че са ходили на терапия и са направили всичко възможно да останат заедно.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

„Повярвайте ми, че сме на едно по-добро място днес, но все още работим по връзката си. Гордея се от бащата и съпруга, който съм днес, защото знам, че съм дал всичко от себе си“, казва Джей Зи. Освен на 9-годишната Блу Айви, той и Бионсе са родители и на близнаците Руми и Сир.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари