IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Megan Thee Stallion - първата рапърка на корица на Sports Illustrated

23 юли 2021 12 30

Тя се снима по бански за ежегодния летен брой

Снимка: Getty Images

Има една звезда, която спокойно може да се похвали с най-доброто лято досега и това е Megan Thee Stallion. 

Носителката на три награди "Грами" се появи на една от кориците на списанието Sports Illustrated, създавайки история като първата рапърка с подобно постижение. "Когато получих обаждането, не можех да повярвам, че става дума за мен. И да бъда първата рапърка на корицата на броя за бански прави нещата още по-специално", казва Меган пред списание People. 

За историческата корица рапърката е облякла светлокафяв бански от две части, като горнището се отличава с няколко изрязани детайла, които леко загатва за формите на дамата. За по-добра издръжливост, то е оборудвано и с допълнителни ластици, които преминават през горните ребра. Бикините са в крак с модните тенденции за лятото, като връзките им са вдигнати чак над бедрата, очертавайки перфектно тялото. 

В списанието е включена и още една снимка на Меган, на която тя позира на пясъка на фона на прилива. Облечена е в горещо розово горнище във формата на цвете, комбинирано с яркозелени бикини. Рапърката казва, че целият процес на заснемане е бил вълшебен, като всичко е минало добре, отчасти благодарение на сериозната й подготовка. "Започнах да тренирам преди месеци и бях доста подготвена. Бързо влязох в процеса. Фотографът Джеймс Макари каза, че не прави снимките във водата преди четвъртия или петия кадър, но и двамата бяхме в океана още от началото. Денят беше перфектен и аз си изкарах чудесно", казва изпълнителката пред списание People. 

Допълва, че работата й с целия екип на Sports Illustrated е било едно от най-хубавите преживявания досега и поздрави списанието за това, че се фокусира върху това да показва естествената красота и по този начин да разбива митовете за перфектната жена. "Мисля, че са доста напред, що се отнася до многообразие и приобщаване, тъй като не се страхуват от промяната, а я посрещат с отворени обятия", казва Меган. Допълва, че виждат света в истинската му светлина и го показват на корицата и страниците си. Именно затова тя смята, че списанието продължава да е толкова успешно и до днес. 

Самата рапърка е огромен фен на Sports Illustrated и се влюбва в него през 1997 година, когато Тайра Банкс се превръща в първия чернокож модел, който се появява сам на корицата. Тя позира отново през 2019 година. "Помислих си, че тя прилича много на мен. Ето една прекрасна чернокожа жена, която не се срамува от тялото си и може да направи големи промени. Тогава започнах да мечтая, че един ден и аз ще бъда на корицата на Sports Illustrated. И познайте какво, аз съм!". 

Друга дама, която е била на корицата на списанието и е вдъхновила Меган, е Бионсе. Тя застава пред камерата през 2007 година и веднага вдига продажбите на Sports Illustrated. "Бях много изненадана, когато тя се появи на корицата, защото досега бях виждала само модели там. Мисля, че тя беше първата изпълнителка, която е била на корицата"

Лятното издание на Sports Illustrated тази година има цели три различни корици. Освен Меган, в него можем да видим тенисистката Наоми Осака и актрисата Лейна Блум. Последната пише история като първия трансджендър представител, който застава на корицата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

Дани ( преди 2 години )