IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

43 години по-късно: Доли Партън отново като зайче на Playboy

23 юли 2021 10 40

Звездата сложи костюм, който носи на корицата на списанието през 1978 година

Снимка: Getty Images

Доли Партън се завърна към по-младите си години, когато беше едно от звездните зайчета на списание Playboy. Изпълнителката застава на корицата му през 1978 година, но явно иска да си спомни какво е било, тъй като отново облече костюма, с когото се снима преди 43 години. 

Причината за тоалета обаче не беше поредна корица, а рожденият ден на съпруга й Карл Томас Дийн. Във вторник, 20 юли, бизнесменът навърши 79 години и получи перфектния подарък от съпругата си. В социалните мрежи Партън разкри, че се е облякла по същия начин, по който и през 1978 година за корицата на Playboy. Носейки заешки ушички, черно бюстие, черни ръкавици и розова папионка, Доли показа крайния резултат във видео за Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

"Сигурно се чудите защо съм се облякла така. Е, това е заради рождения ден на съпруга ми. Помните ли, когато казах, че ще позирам за корицата на Playboy, когато стана на 75 години? Е, на 75 съм, но списанието вече не съществува. Съпругът ми обаче винаги е харесвал онази оригинална корица", написа Партън под публикацията. Тя допълни, че дълго време е мислила какво да направи, за да зарадва Карл и идеята просто се е появила изневиделица. "След 57 години заедно той все още смята, че съм секси и аз няма да се опитвам да променя мнението му". 

Носителката на 10 награди "Грами" добави, че малко се различава от корицата си през 1978 година, но съпругът й все още смята, че тя е най-красивата жена на света. Видеото приключи с кадър, на който се вижда как Партън показва подаръка на съпруга си, като в рамка е сложила списанието от миналото и снимка от настоящето. "Мислите ли, че Playboy трябва да плати за сегашната фотосесия? Аз - да!", пошегува се изпълнителката.

Доли Партън застава на корицата на най-мъжкото списание през октомври 1978 година, когато е на 32 години. През март 2020-а тя изрази желание отново да се снима за Playboy, надявайки се да повтори тоалета от миналото си. "Не мисля да се пенсионирам. Току-що навърших 74 и мисля да бъда отново на корицата на Playboy", казва тя в предаването "60 минути". 

Много преди да стане едно от известните зайчета, Партън се жени за сегашния си съпруг. Годината е 1966-а, тя е на 20, а той на 23. "Казват, че противоположностите се привличат и това е така. Ние сме напълно противоположни, но именно това ни кара да се забавляваме. Никога не знам какво ще каже или какво ще направи. Винаги ме изненадва", казва звездата през 2015 година. Допълва, че Карл е доста сериозен мъж, но има страхотно чувство за хумор. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dolly Parton (@dollyparton)

Дийн, който се среща с Партън, когато е едва на 18 години, от дълго време не е попадал в светлината на прожекторите и рядко присъства на светски събития със съпругата си. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари