IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански лято 2021: 4 модела от Радинела Чушева

23 юли 2021 10 30

Мис България 2019 си почива в Свети Константин и Елена

IStockphoto

Лятото е в разгара си и много известни личности използват времето и липсата на ограничения, за да попътруват и посетят екзотични места. Да вземем например Радинела Чушева, която след като събра малко тен в Тунис, Турция и Гърция, се отправи към българското Черноморие. 

Мис България 2019 се отбеляза от курорта Свети Константин и Елена, а снимките й от плажа, с коктейл в ръка, са истинско въдхновение за много жени, които тепърва ще ходят на море и имат нужда от нов бански. Публикувайки ги, тя показа, че харесва водеща тенденция за лято 2021. 

Какви модели носи Радинела Чушева? Предлагаме ви 4: 

1. Бяло "перде"

Ким и Кортни Кардашян, Кайли Дженър, Хейли Бийбър. Това са само част от световноизвестните дами, които това лято избраха бански от две части, които е силно изрязан. В случая, миската е подбрала модел в бяло, който не е с триъгълни, а квадратни чашки. Те, както и долнището й, са набрани на връзки, от което идва и специчиното наименование. 

Именно с въпросния бял бански Радинела се снима за фотосесията за конкурса Мис Свят, на който представи страната ни преди няколко месеца. 

Подобен пък избра фолкпевицата Камелия, която наскоро отмаря в Царево.

2. Изчистено червено

На снимките от Тунис моделът е със спортен модел бански в червен цвят. Той е доста изчистен, като чашките му са с тънки връзки. Само на една от тях има лого с камъни. 

Долнището, коетое  подбрала Чушева, е прашка от типа "бумеранг", което отива на размера на талията й. 

3. Слънчево жълто 

Бански в по-топли цветове са сред предпочитаните този сезон. Поредният модел, с който виждаме Мис България 2019 на брега на морето, е в жълто. Той е подходящ и за дами с по-пищни фигури. 

За разлика от предишните по-изрязани варианти, горнището на този е по-скоро като бюстие и повече прибира, отколкото да показва формите й. Шо се отнася до долнището, то е с висока талия, тип "полупрашка", със симпатични връзки от двете страни. 

4. Цветна феерия

Флоралните мотиви при банските никога не остаряват, но това лято може да ги видим под по-различна форма. Освен като принт, те се срещат и като украса, все едно самият модел е ушит под формата на трико за гимнастичка. Именно такъв носи Радинела Чушева по време на своята почивка в Турция. 

Мис България позира с цял бански, който е сякаш е от две части, между които има прозрачна мрежа. Долнището с висока талия продължава в ефирни цветя с зелени листа, които покриват гърдите. Най-отгоре има шал яка, а гърбът е изрязан, само с една връзка отзад. 

Ето и още идеи за бански, които ще ви вдъхновят за нови покупки: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари