IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модният трик, одобрен от Бионсе и Бела Хадид

26 юли 2021 08 30

Най-хубавото е, че няма да ви струва и стотинка

Снимка: iStock

Често, когато оглеждаме облеклото на дадена знаменитост, изчисляваме цената в ума си. Предполага се, че онази дизайнерска чанта ще бръкне надълбоко в пормонето, а кашмирените пуловери трудно ще бъдат покрити от баланса в банковата ни сметка. Но има и моменти, в които сме приятно изненадани. Всички - от топ модели до музикални артисти - се радват на евтини чифтове маратонки и сандали, а понякога дори ще извадят моден трик, който е безценен в повече от един смисъл. 

Напоследък забелязваме някои от нашите любимци да завързват краищата на ризите си в предната част на тялото, което е чудесен начин за обновяване на стила ни. Най-хубавото е, че този трик струва точно 0 лева и може да бъде направен много лесно. И да, знаем, че завързването на ризата всъщност не е нещо ново, но сега се чувстваме още по-вдъхновени да го направим, след като видяхме Бионсе и Бела Хадид да носят дрехите си по този начин. 

Както вече казахме, трикът е доста лесен, но в случай, че се нуждаете от вдъхновение, предлагаме ви няколко звезди, които са изпробвали модната тенденция. 

1. Бела Хадид

Гледайки тоалета на Бела Хадид, първата ни мисъл е да вкараме ризата в полата. Но, ако искате нещо малко по-лятно и секси, завържете крайщата на горната дреха и направете хубав възел, чийто връзки да се спускат свободно. По този начин хем ще създадете интересно допълнение към гардероба си, хем няма да се разголвате прекалено много. Комбинирайте тоалета с чифт джапанки или сандали и отивайте към морето.

2. Луси Хейл

Луси Хейл

Снимка: Getty Images

Комбинацията между дънки и бяла риза е толкова проста, но същевременно е любима на почти всички в модната индустрия. Причината е, че рядко може да бъде объркана и е подходяща както за официални събития, така и за ежедневно облекло. Ако искате да направите малка разлика в традиционния тоалет, може да вземете пример от Луси Хейл, като завържете краищата на ризата и я комбинирате с няколко огърлици.

3. Бионсе

През лятото имате възможност да покажете малко повече от тялото си без това да породи някакви критики от обществото. Ако се чувствате достатъчно смели и искате да направите по-голямо впечатление, погледнете към Бионсе. Известна със своя безупречен стил, изпълнителката влиза в тази модна тенденция с невероятна сила, превръщайки се в основно вдъхновение. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Тя е избрала класическа бяла риза, завързана отпред, но комбинацията й с цветен панталон превръща тоалета в нещо съвсем различно от скучното. Допълнете визията с високи сандали и голяма дамска чанта, като не забравяте за слънчевите очила и висящите обеци.

4. Деми Ловато

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

Ако имате някоя по-голяма риза, която се чудите как да включите в летния си гардероб, погледнете към Деми Ловато. Тя е избрала да я завърже отпред, като резултатът е повече от задоволяващ и съвсем разбираемо намира място в нашата класация. Хавайския модел, който изпълнителката е избрала, е чудесен за лятото и добавя цветност и разнообразие дори към скучен панталон в черен цвят.

5. Ким Кардашян

Ким Кардашян

Снимка: Getty Images

Няма да е модна класация, ако поне един представител от клана Кардашян-Дженър не присъства в нея. Този път обаче не е професионалният модел Кендъл или инфлуенсърката Кайли, а голямата им сестра Ким. Тя реши да покаже, че създава собствен стил и се появи по улиците на Ню Йорк, носейки изцяло кожен тоалет. Интересното в него беше, че Кардашян някакси е успяла да завърже коженото си яке на възел, което със сигурност не е лесна задача. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари