IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански лято 2021: Лейди Гага показа нестандартен модел

27 юли 2021 12 30

Певицата го съчета с актуален аксесоар

БГНЕС/IStockphoto

Тя е истинска звезда и може да си позволи да облече каквото си поиска. При това следи най-новите модни тенденции, но стилът й е доста нестандартен и винаги ще добави нещо, с което да изглежда по-ексцентрично. Тя е Лейди Гага.

Тези дни певицата се е отдала на почивка, празнувайки 2 години от създаването на нейната марка за гримове. Ето защо тя остави работата настрани и отиде на басейн, за да изравни тена си. А там я видяхме с най-новия й модел бански, който е истински писък на модата. 

"Малки звезди", написа Гага към видео, в което тя излиза току-що от водата, облечена с изрязан бански от две части. Неговото горнище привлича вниманието на последователите й с връзките, които се кръстосват и  звездите, скриващи бюста на изпълнителката.

Долнището, избрано от звездата, е с триъгълник, който леко се набира и е с връзки от двете страни. 

С клипа Лейди Гага определено ни вдъхновява за нови покупки, защото нейният модел е един от най-актуалните за сезона. Той е съчетан със златна верига, която се закопчава на талията - друго нещо, което ще видите на плажа до края на лятото. 

Ако си мислите, че банският на певицата е за по-слаби жени, то се лъжете. Все повече марки предлагат подобни и за дамите с по-пищни форми, насърчавайки да имат по-голямо самочувствие, събирайки тен навън. 

Ето и още идеи за бански, които да разгледате: 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Кати ( преди 2 години )
Милата, толкова е грозничка... И тези трътлести късиииички краченца..., но от друга страна, как да плува с платформи
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар