IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лятна мода: 4 визии от Радина Кърджилова

29 юли 2021 10 40

Актрисата ни показва как носи деним и риза

БГНЕС/IStockphoto

Казват, че когато роди, жената се променя. При много майки се забелязва положителна промяна. Дори и с някое излишно килце, те изглеждат някак си по-хубави отпреди. И по-свежата им визия може би се дължи на това, че са по-спокойни и биват обгрижвани от любимите си хора. Ето например Радина Кърджилова, която след като даде живот на своя втори син, се преобрази.

Половинката на Деян Донков използва хубавото време, за да се разхожда и калява бебето. А в парка или на плажа, освен с нова прическа, ще я видим в пълния ѝ блясък – с грижливо подбрани модни находки.

След като младата майка показа, че може да влезе във форма, снимайки се по бански, сега е време да разгледаме какво друго има в своя летен гардероб. А той наистина заслужава вниманието ни.

Представяме ви 4 визии на Радина Кърджилова:

1. Деним с риза

Кърджилова много обича дънкови дрехи. Освен късите панталони, които присъстват в гардероба ѝ за сезона, я виждаме с дълга пола с копчета по средата. Тя ни напомня вълната от 80-те, когато по-широките варианти, комбинирани с кожен колан, бяха истински хит.

Радина е избрала нежна риза в розов цвят, която е прибрана в дънковата пола. Ръкавите ѝ са три четвърти, леко подвити.

Въпросното съчетание е перфектно за ежедневието. Ако пък с ризата ви е твърде горещо, може да я замените с едноцветна тениска.

2. Мидирокля с цветен принт

Каквото и да си говорим, на всички ни омръзна социалната изолация и затварянето вкъщи. Ето защо, лятото е идеалното време да бъдем повече навън и да се забавляваме. А за тези излизания ни трябва нещо по-цветно. И Радина Кърджилова има идеалната рокля за този повод.

Актрисата показа своята мидирокля, която е розова, с принт на симпатични червени вълни. Тя е от ефирна материя, с широка периферия и ръкави, които падат свободно, което я прави изключително комфортна за сезона.

Ако обичате цветята, може да изберете някой модел с флорални мотиви, който съчетава в себе си поне няколко различни нюанса.

3. Къса пола и тениска

Посещавайки фестивала „A to Jazz“, жената на Деян Донков избра доста изчистена визия. Тя заложи на къса пола в червен цвят, съчетана с бяла тениска без никакви щампи. Тук може да кажем, че тя е разчупила малко класическото съчетание от син деним и бяла горна дреха (тениска, риза или потник).

Полата, която носи Кърджилова, е с дължина малко над коляното, леко накъсана, с черен кожен колан. На нея и бялата тениска отиват както еспадрилки, така и по-спортни сандали или кецове.

4. Плисирана пола и риза с широки ръкави

Една жена трябва задължително да има поне едно плисирано парче в летния си гардероб. Това доказва и самата актриса, носеща дълъг черен модел.

Виждаме младата майка на разходка в парка, облечена с бял топ тип „прегърни ме“, която е на точки, със симпатична панделка. Тя се отличава с по-широки ръкави. Комбинирана е с черна плисирана пола с висока талия.

Актрисата не спира да получава поздравления за външния си вид, а ние само можем да потвърдим това и очакваме с нетърпение новите ѝ снимки, за да видим още някоя тенденция.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари