IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Летни аксесоари – Джей Ло с персонално колие

29 юли 2021 12 30

Певицата носи инициалите на Бен Афлек

БГНЕС

Джей Ло стана на 52 и отпразнува рождения си ден подобаващо, отморявайки на яхта в Сен Тропе. А неотлъчно до нея бе Бен Афлек, с когото отново са „на крилете на любовта“. Певицата показа, че е в страхотна форма за годините си, публикувайки снимки по бански и парео, а от кадрите на папараците може да заключим, че половинката ѝ я гледа с онзи страстен поглед, който виждахме у него преди години, когато двойката бе наричана „Бенифър“.

Освен по езика на тялото на изпълнителката и актьора, по аксесоарите, които те носят, може да познаем, че чувствата между тях са истински. Както през 2002 г., така и сега, те си подаряват бижута, които имат емоционална стойност за тях. След партито в открито море, Дженифър Лопес бе забелязана на пазар в Монако, при това с един от най-актуалните летни аксесоари – златно колие. Но то не е с обикновени висулки или по-обемна верига, а персонализирано – с името Бен.

Съчетано със старото колие с диамант, по-малкото, най-вероятно подарено на звездата от нейния любим, е бижуто, с което ще я виждаме все по-често. По този начин тя сякаш иска да засвидетелства за връзката си пред света и да каже: „Вижте ме, с него съм!“.

Ако се вгледаме по-добре в снимките по бански на латино дивата, ще видим, че до златния медальон на врата ѝ стои и нежното колие с името на гаджето ѝ.

Носенето на едни и същи бижута или такива с инициали, се харесва от много двойки. Дори когато бе с Ана де Армас, Бен правеше същото, най-вероятно след настояване от нея. Но с Джей Ло е съвсем различно.

Още през май, когато Афлек и изпълнителката криеха, че отново са заедно, бе уловен от камерите да носи сребърния часовник с дебела верижка, който тя му подарява по време на снимките към видеото „Jenny From the Block“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари