IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кари Брадшоу, защо си с роза на ревера?

28 юли 2021 18 00

Аксесоарът ѝ носи скрито послание

БГНЕС

Кари Брадшоу се завърна, за да ни вдъхновява от екрана за нови модни находки. След като от HBO Max споделиха, че вече текат снимките на „И просто така“ – продължението на „Сексът и градът“, много жени нямат търпение да видят новите визии на Сара Джесика Паркър, която отново ще играе култовия образ. Малка част от тях виждаме от първите снимки, направени от папараците, допуснати до „кухнята“ на продукцията.

През изминалия уикенд голяма част от актьорския състав бе забелязан в музикално училище в Манхатън, където най-вероятно ще видим новите премеждия на Кари и приятелките ѝ.

Точно преди 21 години, в третия сезон на поредицата, русокосата писателка се появи с флорален пин на дрехата си, изработен от марката Missoni. Тогава носенето на подобен аксесоар бе истински хит. И ето че след толкова много време, тя отново е с такъв, но в друг цвят, за да напомни на жените, че само едно цвете може тотално да промени един тоалет.

Сара Джесика

Getty Images

За конкретна сцена Сара Джесика Паркър е облечена с дълъг блейзър с цвят слонова кост. Именно на него е закачена синя роза, точно на левия ѝ ревер. Под нея тя е с бяла блузка със златни копчета и пола тип „панталон“ в нестандартен зелен цвят. В същия тон е и миниатюрната ѝ чанта на бранда Boccelli, която най-вероятно побира само едно червило. На фона на тях се отличават сатенените ѝ обувки с катарами с инкрустирани камъни на Manolo Blahnik, струващи 1,185 долара.

Според модните експерти от The New York Daily News, поставянето на подобна брошка носи скрито послание. Тя символизира не само пролетта, но и новото за една жена, която търси любовта на живота си, но не на всяка цена. Тепърва ще видим дали ще успее да я намери.

Връщайки се на първия кадър, показан от HBO, виждаме как Брадшоу крачи смело до приятелките си с карирана пола, бял потник и тънко манто отгоре. Тя е на високи обувки на платформа. На останалите, появили се след последния снимачен уикенд, я виждаме с уникален гащеризон от лен на Claude Montana, както и с копринен блейзър на Dries Van Noten. На главата си тя има кафява плетена шапка с червено перо – доста смел избор, направен от дизайнерката ѝ Моли Роджърс.

Освен с по-малък размер чанти, които са любими на главната героиня, ще я видим и с по-обемиста – предпочитан аксесоар на всяка съвременна жена.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

billi ( преди 2 години )
Блондинка на гарата:- Извинете, къде е влака за София?- Ами, той замина!- А така! И за къде?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар