IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мода лято 2021 – Дуа Липа с ретро вдъхновение

1 август 2021 18 00

Певицата заложи на позната тенденция за почивката си в Албания

БГНЕС

Време е за сезона на зодия Лъв. Това ни припомня Дуа Липа, която е родена именно през август, точно в края му. Тези дни певицата пътува из Европа заедно с родителите си и своето гадже Анвар Хадид. И в своя Instagram ни показа стилна визия в розово, която носи ретро носталгия.

Изпълнителката позира пред камерата с напълно прозрачен топ, с който всяка жена може да разчупи визията си. С него я видяхме да разглежда забележителности, съчетан с дънки с по-широки крачоли и черни маратонки.

Липа не носи сутиен, а само въпросната дреха, която се връзва под бюста. Тя е копринена и се отличава с по-широки ръкави с връзки. Именно такива модели носеха много звезди през 90-те.

Нещо друго във визията на Дуа също ни напомня за ретро вълната, която се завръща – миниатюрната ѝ чантичка, която тя носи на рамото.

„Розовото ти отива“, „Кралица“, пишат последователите на звездата.

В галерията на Липа виждаме, че тя отново е със симпатичните цветни пръстени, които са ѝ любими.

Певицата и семейството ѝ са в Албания, наслаждавайки се на свободното си време. Преди няколко дни те посетихаТирана, откъдето Дуа се отбеляза със снимка, на която носи стилен кариран топ с дупки и бял панталон.

Изпълнителката бе специален гост на официално събитие по случай откриването на реновирана детска градина, която бива разрушена по време на земетресенията в Албания през 2019 г.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари