IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Обувки за лятото: Лейди Гага с нестандартно предложение

2 август 2021 08 30

Вече дори и не сме изненадани от избора на изпълнителката

Снимка: Getty Images

Имало ли е момент, в който Лейди Гага да се е придържала към обществено приетите норми и закони? Известна като „Мама чудовище“, изпълнителката често е изненадвала и дори шокирала със своя избор на тоалети било то за музикалните си клипове, или за официални събития. Не можем да забравим роклята от месо, с която тя се появи на наградите на MTV и беше по дизайн на Франц Фернандес. От списание Time обявиха изявата на Гага за най-доброто модно становище за 2010 година.

Това беше поредното доказателство, че звездата има свой собствен стил, към който се придържа независимо дали това се харесва на околните. Наскоро Гага отново успя да впечатли с избора си, но този път беше в сферата на обувките. Докато отиваше към поредната си среща, изпълнителката беше забелязана да носи интересен чифт, който ни накара да си помислим как въобще може да се пази равновесие с него.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

По улиците на Ню Йорк Лейди Гага се разходи с черни ботуши с огромна предна платформа и високо токче. Тя ги комбинира с впита черна мидирокля, чието деколте беше с лек прорез по средата. Черните слънчеви очила и черното куфарче добавиха още повече елегантност и стил към визията на изпълнителката. Косата ѝ беше добре прибрана в опашка, за да не влиза в очите на звездата.

Малко по-късно Гага продължи да впечатлява с визията си, като този път освен към обувките, вниманието на всички беше насочено и към ангелските крила върху гърба ѝ. Роклята отново беше черна, но в малко по-ежедневен стил, за да може да не отнема от славата на белите допълнителни ръкави, които приличаха на крила.

Лейди Гага

Снимка: Getty Images

В момента Лейди Гага е в Ню Йорк, за да се подготви за изпълнението си по време на 95-ия рожден ден на Тони Бенет. Специалният концерт, озаглавен One Last Time: An Eveening with Tony Benett & Lady Gaga ще се проведе на 3 и 5 август в Рокфелер Сентър. В същата зала, в която Гага ще пее, се раздават и наградите „Тони“.

Изпълнителката публикува видео в социалните мрежи, малко преди да направи проба на песента Cheek to Cheek. В клипа феновете могат да видят част от къщата на Гага, включително и снимка на нея и Тони Бенет. „Нямам търпение да пея с теб, приятелю. Ето как Тони изпълва дома ми всеки ден“, заяви тя пред камерата.

Новината за концертите беше обявена още миналата седмица, като Гага написа, че няма търпение да отпразнува 95-ия рожден ден на Тони Бенет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари