IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бански 2021: Сиара, леопардът е точно за теб!

30 юли 2021 10 30

Изпълнителката показа и завидна форма на плажа

Снимка: Getty Images

Ако по някаква причина не сте усетили, ще ви напомним, че сме в разгара на лятото. Лекари предупреждават да не излизаме в най-горещите часове, да пием повече вода и да носим слънцезащитни продукти, когато все пак ни се наложи да сме навън. Голяма част от нас търсят спасение от жегите в планината или на морето, радвайки се на свободното си време.

Една от тези, които са предпочели да се разхладят чрез плаж, е Сиара. Изпълнителката има привилегията да притежава собствен басейн у дома и не ѝ се налага да пътува дълго време, за да си вземе шезлонг и вкусен коктейл. За поредния ден край водата тя е избрала бански от две части в леопардов принт, който по принцип не харесваме много, но този път не можем да отречем, че на Сиара много ѝ отива. Долнището на банския е с висока талия, а горнището се състои от четири презрамки, които осигуряват нужния комфорт и защита.

Освен към банския, вниманието ни беше насочено и към прекрасната физика, която изпълнителката показа в социалните мрежи. Споделяйки няколко снимки от слънчевия си ден, тя впечатли с изваяно тяло само година след раждането на сина си Уин. Сиара комбинира банските си със златно колие, на което беше изписана думата „три“ в чест на трите ѝ деца. Тя показа, че все още владее танците, които явно са едно от основните ѝ упражнения за поддържане на стегната фигура.

„Слънце + хубави емоции“, написа звездата под публикацията. Феновете ѝ веднага нападнаха коментарите, където изразиха своето възхищение от физиката на изпълнителката. „Как роди 3 деца???“, „Винаги ме вдъхновяваш!“, „Може ли и аз да получа тренировъчния план на Сиара?“, е само част от написаното. За щастие на последния потребител, който пита за упражненията на изпълнителката, ние имаме няколко разкрити тайни.

В последно време Сиара е променила значително фитнес рутината си. Вместо да тренира само за определени събития като червения килим или музикално видео, тя вече посещава залата всеки ден. Заедно с треньора си Декър Дейвис, изпълнителката акцентира върху различни мускулни групи и стягането им. „Когато започнах да бъда по-постоянна, забелязах колко добре се чувствам и колко лесни стават упражненията, защото не съм агресивна и не търся бърз резултат“, казва тя пред списание People.

Звездата допълва, че значително е променила състоянието на тялото и ума и вече има чувството, че може да завладее света. Тренировъчният ѝ план включва табата, вдигане на тежести и кардио. Тя отдава нужното и на треньорите си, като казва, че те ѝ помагат да остане във форма чрез измислянето на нови и забавни упражнения.

Що се отнася до диетата, Сиара яде повече въглехидрати сутринта, а вечер се фокусира върху протеина. „Не следвам стриктен диетичен план. Не смятам, че не трябва да ядеш храни, които ти доставят удоволствие“, категорична е тя. Опитва се да води здравословен начин на живот, който е базиран на нормално хранене и редовни тренировки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари