IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса Хъджинс – стил и елегантност във Флоренция

29 юли 2021 16 30

Актрисата се наслаждава на културата и забележителностите в Италия

Снимка: Getty Images

Ванеса Хъджинс най-накрая успя да намери време за себе си и да се отдаде на заслужена почивка.

След като множество ограничения около коронавируса бяха свалени, актрисата се запъти към Европа за първото си пътуване зад граница от година и половина насам. За да се наслади на топло време, красиви забележителности и вкусна храна, Хъджинс посети Флоренция и сподели няколко снимки от ваканцията си.

Облечена подходящо за горещите дни в Италия, звездата заложи на черно бюстие и черни къси панталони, комбинирани с бяла риза и високи маратонки. Аксесоарите ѝ се състояха от златно колие, златни обеци и черни слънчеви очила. Бюстието на Ванеса е от марката Orseund Iris, чиито модели са били носени от звезди като Бела Хадид и Емили Ратайковски. То се отличава с двуцветен бюст, който създава илюзията за корсет. Обувките пък са от Balenciaga и могат да бъдат ваши срещу „скромните“ 695 долара.

В колекцията от снимки феновете могат да видят как Хъджинс седи на кафе във Флоренция, а известната архитектура на града се разкрива зад нея. Напълно забравила за статуса си на звезда, актрисата се сля с обикновените туристи и се наслади на забележителностите и вкусната храна. За посещението си на катедралите, Ванеса спази протокола и покри голите си рамена, слагайки бяла риза с дълъг ръкав.

„Флоренция“, написа тя към публикацията и остави снимките сами да говорят за мястото. Малко по-късно изпълнителката сподели видео, на което пее хита Unforgettable на Нат Кинг Кол. Оказва се, че това е част от репетиция за предстоящ концерт в чест на актьора Харви Кейтъл. На сцената Хъджинс беше с напълно променена визия, залагайки на черна рокля и боси крака. Леопардова бандана беше вързана на главата ѝ, а малка кафява чанта висеше от врата на певицата.

Unforgettable. Легендата Харви Кейтъл ще бъде почетен и ме помолиха да пея. Това е моята репетиция“, написа Хъджинс под видеото. Засега не се знае дали тя е сама във Флоренция, или с нея е новото ѝ гадже.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари