IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенен гардероб - кой принт ще бъде актуален?

7 август 2021 12 00

Той е направо класика

IStockphoto

Макар и още да е рано, скоро август ще се изтърколи и ще дойде септември. А с месеца, носещ буквата „С“ в името идва и есента. В един момент ще трябва да се разделим с любимите летни дрехи и освободим място на по-дебелите им заместители. 

Разглеждайки какви са новите тенденции за предстоящия сезон, със сигурност ще прибавите няколко нови модела към гардероба си, но има и неща от изминали години, които все още не са за изхвърляне. Да вземем, например, дрехите с  леопардов принт, който е класика и се завръща тази есен!

Леопардовите шарки могат да се комбинират по безброй начини и ето защо е добре да инвестирате в нова дреха с него. Или пък да се разровите из вас и откриете позабравена модна находка като яке, тренч или пуловер с украските на животното. 

Поп културата, която възродихме това лято, поставя в култ и леопардовия принт, който видяхме и на дефилетата на Michael Kors, Max Mara, Lanvin. И понеже през по-горещите месеци панталоните с животински принт са истински хит, през есента те ще продължат да се носят, като сред тях ще виждаме и такива с типичните шарки на леопарда. 

леопардов принт,

Много инфлуенсъри вече дават своите предложения в Instagram как да носите леопардов принт. 

Ето 4 модела с него, които си заслужават вниманието: 

1. Рокля 

рокля, животински

IStock

Според модните експерти, ако искате да разнообразите стила си, то задължително трябва да притежавате една рокля с леопардов принт за есента на 2021 г. Тя може да е с дължина до коляното или пък прасеца. 

2. Топ

Следвайки тенденцията от лятото, която ни накара да носим по-къси горни дрехи и покажем корема и талията, за по-топлите дни на есента също е хубаво да разполагате с един топ. Той трябва да е с леопардов принт, изчистен или с дупки или аксесоари като катарама, например. 

Може да съчетаете топ с дънки или къса едноцветна пола. Или със сако или блейзър отгоре. 

3. Яке/палто

жена, музика,

Ако имате малка черна рокля, комбинирайте я с яке или сако с леопардов принт. И ще съберете погледите на околните. 

За предпочитане е да носите яке/ тренч или палто с животинския принт в съчетание с по-изчистени тоалети. 

палто, жена,

4. Панталон/ клин

Независимо дали ще го съчетаете с тениска, по-официална блузка или поло, един панталон с леопардов принт никога няма да ви е излишен. Освен правите варианти, които ще виждаме тази есен, по-разкроените, с широки крачоли, още ще са актуални. 

жена, панталон,

Снимки: IStock

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари