IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Окичете ръцете си с много гривни" - заветът на модните експерти за тази година

3 август 2021 14 30

Време е да извадите всичките си налични аксесоари

Снимка: iStock

През последните години една тенденция в бижутата се настани удобно сред нас и изглежда, че няма никакво намерение да си ходи. Говорим за носенето на множество аксесоари от един и същи тип - обеци, колиета и гривни. С лекото завръщане към нормалния ритъм на живот и изваждането на любимите ни тоалети за разходка, не можем да пренебрегнем наслояването на бижутата.

Партито за ръка, известно още като множество гривни, беше популярна тенденция през 2010 година. Тогава беше модерно да слагаме дори по два часовника, множество мъниста и колкото се може повече колиета. Но цяло десетилетие по-късно носенето на множество гривни отново е любимо сред днешните модни икони и този път тенденцията се приема много по-добре от преди. Модните експерти съветват да избирате гривни, които отговарят на вашия личен стил и чак тогава да започнете да ги наслоявате. 

Ето няколко вдъхновения за това как да носите множество гривни през тази година

Започнете само с две 

Джиджи Хадид

Снимка: Getty Images

Ако досега не сте били голям почитател на гривните, но пък искате да изпробвате тенденцията, може да започнете с нещо леко. Просто сложете две гривни на едната ръка и така бързо ще подобрите всеки един тоалет, който притежавате. Независимо дали ще изберете едноцветни дрехи, или пък ще заложите на разнообразна комбинация, двойните гривни ще осигурят уникалност на стила ви.

Различно или съчетано

Може да се изкушите да съчетаете злато със злато или сребро със сребро, но истината е, че няма голямо значение. Любителите на модата смесват различни метали от години, така че може да продължите с този подход, ако ви харесва. Като алтернатива може да комбинирате две гривни от един и същи дизайн, но с различен цвят. 

Повечето винаги е по-добре

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ? (@kyliejenner)

Има ли ограничение за броя гривни, които можете да носите на едната ръка? Не! Всъщност, колкото повече трупате, толкова по-забавно и безгрижно ще изглежда вашето облекло. Това също е чудесен начин да разнообразите летните рокли, които сте приготвили за почивката си. 

Използвайте двете китки

В миналото фокусът може да е бил само на едната ръка, но сега може да включите и другата. Наистина няма грешен начин да оформите гривните си - един случаен микс ще ви придаде игрив и забавен вид, но пък добавянето на по-тънки опции ще добави баланс към визията ви. 

Допълнение към други бижута

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Що се отнася до това, с което можете да комбинирате вашите пластови гривни, това зависи изцяло от вас. Ако сте в настроение да привличате вниманието, заложете на големи обеци, няколко колиета и някой-друг пръстен. Ако пък искате малко по-скромен вид, изберете нещо фино и елегантно. 

Добавете цвят

Освен златни и сребърни, гривните могат да бъдат зелени, сини, розови и много други цветове. Хубаво е да се запасите с подобни цветни алтернативи, които да използвате с различните си тоалети и да създадете една прекрасна лятна визия. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари