IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2021: Дженифър Лопес носи Слънцето със себе си

5 август 2021 12 30

Изпълнителката със свежо предложение за бански

Снимка: Getty Images

Спокойно можем да кажем, че Дженифър Лопес има доста интересна 2021 година. В началото тя беше сгодена и готова за сватба с Алекс Родригес, но само няколко месеца по-късно изпълнителката е без пръстен и в обятията на Бен Афлек. Любовта между двамата се възроди като феникс от пепелта и отново запали обществения интерес, както беше през 2002 година. 

Актьорът и изпълнителката не губеха време в криене и шикалкаване, като веднага заминаха на първата си лятна почивка след събирането. Те избраха френския бряг, откъдето наеха частна яхта и се пуснаха по красивите и кристални води. Влюбените слязоха за малко на сушата, за да отпразнуват 52-ия рожден ден на Джей Ло, след което отново се запътиха към своя подвижен дом. Само в рамките на няколко дни видяхме как изпълнителката носи колие с името Бен, публикува първата им обща снимка в социалните мрежи и пресъздаде няколко кадъра от клипа Jenny from the Block. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Това обаче не беше всичко. Като доказателство, че Лопес тъгува по първото десетилетие от новия век, тя реши да заложи на модел бански, който беше популярен през 2000 година. Изпълнителката вече не е във Франция, а замина за Италия, където отново се наслаждава на тишината и спокойствието, осигурени от частната яхта. На нея Джей Ло си почива на пълни обороти и по никакъв начин не мисли за пандемия или изолация. 

Споделяйки снимки в социалните мрежи, тя показа своя избор за бански, който със сигурност ни привлече вниманието. Звездата заложи на модел от две части в слънчевия жълт цвят, като отново ни върна в началото на 21 век и неговите модни тенденции. Бикините са висока талия, а марката е Frankies Bikins, като един такъв коплект ще ви струва 170 долара. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Компанията е основана от Францеска Айело, когато дамата все още е била в гимназията и е вдъхновена от живота си в Малибу. Моделите й се характеризират с много тънки презрамки и са любими на звезди като Бела Хадид и Наоми Осака. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

... ( преди 2 години )