IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лято 2021: Наталия Кобилкина показа перфектна форма в Марбела

6 август 2021 14 50

„Винаги ми лесно е било да съм женa“, признава тя

IStockphoto

Всяко усилие рано или късно бива възнаградено. Това доказва Наталия Кобилкина, която отслабна доста през последните месеци. Сексоложката избра за лятната си отпуска слънчевия испански курорт Марбея, от където сподели първи снимки в социалните мрежи. 

„Винаги ми лесно е било да съм женa“, признава тя, позирайки в местен винтидж ресторант с актуален за сезона комплект - от къс топ и шорти в бяло. Тях тя комбинира с мини чанта със златна верига и сламена капела. 

По думите на Кобилкина, не всичко от отпуската й върви по план но тя се опитва да приема нещата такива каквито са и да се наслаждава на момента.  

„Мокра, но щастлива“, както споделя тя, терапевтката сподели и снимки по бански (син, от две части), на които също си личи промяната. На една от тях виждаме и порасналия й син Филип. 

След като събра малко витамин D и поплува в басейна, Кобилкина показа вечерния си тоалет - елегантна рокля с дантела, отново в бяло. Тя бе съчетана със златни бижута с перли - колие и обеци.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари