IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян като Фреди Крюгер по улиците на Ню Йорк

19 септември 2021 15 00

Риалити звездата със странен моден избор

Снимка: Getty Images

Ким Кардашян отново влезе в модните класации, но този път в категорията „странно облекло“.

40-годишната риалити звезда привлече погледите в Ню Йорк със своя кожен ансамбъл от Balenciaga, който не беше никак обикновен. Кардашян беше забелязана да слиза от черния си джип пред хотел в Голямата ябълка, облечена, буквално от глава до пети, в нещо като костюм за Хелоуин. Визията ѝ включваше тренчкот, ръкавици, панталони и дълги ботуши на висок ток. Това, което най-много направи впечатление, беше маската, която закриваше цялото лице на Ким и имаше само един отвор отзад, откъдето се показваше конската опашка на звездата.

Снимки от Ню Йорк се появиха в профила на Ким в Instagram, където тя отбеляза дизайнера Демна Гвасалиа. Описанието под публикацията беше само една емотиконка на нож. Засега не е ясно точно каква е била причината за този странен моден избор, но на 13 септември се състоя събитието MET Gala, така че е напълно възможно Ким просто да е криела визията си за там.

Преди месец Кардашян отново беше с покрито лице по време на концерта на Кание Уест в Атланта. Тогава тя пак заложи на Balenciaga, като тоалетът ѝ включваше високи до коляното ботуши на ток, впити панталони, поло с дълъг ръкав и маска, която обаче този път имаше отвори за очите, устата и косата. Кание Уест също беше с подобен тоалет, като към него добави бронежилетка.

Тазгодишната тема на MET Gala беше „Американска мода“. Целта на дизайнерите е да покажат как тенденциите са се променили през годините и как политическите и социалните движения са повлияли на процеса.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари