IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ема Корин във фокуса: С боне на главата и драматичен маникюр

23 септември 2021 10 30

Британската актриса открадна вниманието на червения килим на тазгодишните награди „Еми“

Getty Images

Getty Images

Дългият и драматичен маникюр на Ема Корин, както и бонето на главата ѝ, откраднаха вниманието на тазгодишните награди „Еми“, които се раздадоха в Сохо Хаус в Лондон.

Странната, леко футуристична визия на британската актриса се дължеше на контраста между нейната семпла, едноцветна бледожълта рокля на Miu Miu, съчетана с ефектен, твърде готически маникюр с много дълги, заострени черни нокти.

Стратегическо допълнение към тоалета на звездата се оказа бонето на главата ѝ, както и другият ѝ аксесоар – нейните ръкавици без пръсти.

Хитовата актриса от Короната“, която беше и номинирана за ролята си на принцеса Даяна в четвъртия сезон на сериала на Netflix, изглеждаше едновременно скромна и в същото време екстравагантна. Интересен ефект ѝ придаваха и нейните златни сенки за очи.

През юли месец Корин написа в своя профил в Instagram, че иска да се обръщат към нея с местоименията (тя/те), с които тя се идентифицира. В интервю през август за ITV Granada тя сподели, че все още не е разгадала своята сексуалност. Тя каза: „Пътуването ми беше дълго, но има още много да извървя“.

Тя добави още: „Мисля, че сме свикнали да се самоопределяме. Това е начинът, по който обществото работи в тази двоична система и ми отне много време, за да осъзная, че съществувам някъде по средата.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари