IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестринска любов: Елизабет Олсън с рокля по дизайн на Мери-Кейт и Ашли

21 септември 2021 10 30

Актрисата с първа номинация за награда „Еми“

Снимка: Getty Images

Елизабет Олсън имаше специална вечер на 19-и септември и трябваше да бъде облечена по най-добрия възможен начин.

Актрисата се сдоби с първа номинация за награда „Еми“ за играта си в сериала WandaVision и се появи на червения килим със специален тоалет. Олсън облече дълга кремава рокля с дълбоко деколте и дълги ръкави, която беше по дизайн на сестрите ѝ Мери-Кейт и Ашли. Марката е The Row, която е собственост на близначките и от дълго време се смята за една от водещите в модния бизнес.

„Елизабет е изключителен късметлия да има две сестри, които са невероятни дизайнерки и познават стила ѝ до болка“, казва стилистката Елизабет Стюарт. Тя допълва, че визията на Олсън е типична за The Row, отличаваща се с простота, красота и елегантност. Стюарт обяснява, че Елизабет е искала да работи със сестрите си, защото именно те знаят какво е най-добро за нея и в какво ще изглежда забележително. „Мери-Кейт и Ашли просто искаха да превърнат вижданията на Елизабет за модата в реалност“.

Олсън допълни роклята си с невероятни обеци на Chopard, които включваха 68-каратови диаманти. Прическата е дело на фризьорът Адил Абъргел и вдъхновена от силуета на кремавата рокля в стил кафтан. „Веднага се влюбих във формата на роклята и исках да създам подходяща прическа. Косата ѝ, в стил боб, е с перфектна дължина, което ми помогна за проектирането на модерен стил“, казва Абъргел пред People. Допълва, че се е вдъхновил от визиите на Лорън Бакол и Грейс Кели, като ги е балансирал с препратки към минимализма, за да се увери, че прическата ще бъде в модерен стил.

Абъргел създава боб със страничен бретон и прибрани краища за по-мек завършек. Според него, бретонът е бил заметнат на една страна, за да бъде постигнат класически стил от 40-те години на миналия век.

Елизабет Олсън беше придружена на червения килим от съпруга си Роби Арнет, който носеше кремав костюм, за да се допълва с актрисата. Това е първа номинация за Олсън, като тя попадна в категорията за най-добра актриса в лимитиран сериал или филм. Наградата обаче отиде при Кейт Уинслет.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари