IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-добре облечените звезди на наградите „Еми“

20 септември 2021 16 30

Червеният килим се завърна и с него стилните рокли

Снимка: Getty Images

О, червен килим, колко ни липсваше!

Това си казва всеки един любител на модата, който беше лишен от блясъка на червения килим през 2020 година. Заради пандемията и изолацията всички важни събития бяха отменени и най-често виждахме известните личности облечени в спортни тоалети или домашни дрехи. Сега обаче всичко отново си идва на мястото, като червеният килим се завърна и с него дойде и поредната доза стил и елегантност.

Наградите „Еми“ бяха раздадени на 19-и септември, за да отличат най-добрите актьори, актриси и проекти в телевизията. Това е едно от последните наградни събития за годината, състоящо се в Лос Анджелис и събиращо на едно място целия елит на малкия екран. Големите победители бяха „Короната“ и „Тед Ласо“, прибирайки съответно по шест и по четири награди.

Преди статуетките да бъдат раздадени обаче, видяхме плеяда от красиви тоалети, високи обувки и перфектни прически. Дамите и господата на Холивуд показаха, че пандемията не е променила вкуса им за мода и все още притежават онова, което се изисква, за да бъдат сред най-добре облечените звезди.

Ето кои впечатлиха на червения килим в неделя вечер

Манди Мур

Манди Мур

Снимка: Getty Images

Актрисата носи червена рокля от Carolina Herrera и бижута от Fernando Jorge.

Кейли Куоко

Кейли Куоко

Снимка: Getty Images

Първата изява на Куоко след развода ѝ с Карл Кук беше без забележки. Актрисата дойде на червения килим с неоновожълта рокля на Vera Wang, отличаваща се с дълга цепка, цветя върху тънките презрамки и дълъг шлейф. Тоалетът беше допълнен от жълти сандали и бижута от De Beers.

Яра Шахиди

Яра Шахиди

Снимка: Getty Images

Актрисата от сериала Black-ish избра зелена рокля на Dior с дължина до глезените и тънък колан. Тя допълни визията си с бижута от Cartier и обувки от Christian Louboutin.

Аня Тейлър-Джой

Аня Тейлър-Джой

Снимка: Getty Images

Макар да е на 25 години, Аня донесе със себе си блясъка на стария Холивуд. Актрисата облече златна рокля от Dior, комбинирана с жълто палто и висок кок с плитка.

Синтия Ериво

Синтия Ериво

Снимка: Getty Images

Като истинска кралица, Синтия Ериво впечатли със своята бяла рокля на Louis Vuitton, отличаваща се с цветни пера. Тя комбинира тоалета с колие от Roberto Coin, което включва повече от 58 карата диаманти.

Били Портър

Били Портър

Снимка: Getty Images

Ако си мислите, че Портър няма да внесе малко разнообразие на червения килим, жестоко се лъжете. Неизневерявайки на своя уникален моден вкус, актьорът се появи с черна блуза и черни панталони, но не това привлече вниманието. Камерите бяха насочени към черните му пера, които Портър размаха като истински ангел на различността. Тоалетът му беше допълнен от емералдови и диамантени бижута от Lorraine Schwartz.

Катрин Зита-Джоунс

Катрин Зита-Джоунс

Снимка: Getty Images

Като част от елита на Холивуд в продължение на десетилетия, Катрин Зита-Джоунс много добре знае какво е подходящо за червения килим. Тя беше част от презентиращите звезди, както и се превърна в плюс едно на съпруга си Майкъл Дъглас, който беше сред номинираните. За събитието Катрин избра тъмночервена рокля с висока цепка, която ни позволи да видим тъмночервените токчета от Christian Louboutin. Бижутата бяха предоставени от Lorraine Schwartz.

Катрин О'Хара

Катрин О'Хара

Снимка: Getty Images

Ето още една дама, която добре познава светските събития. Катрин О'Хара заложи на асиметрична прасковена блуза от Cong Tri, която се разгъваше в дълго наметало и се отличаваше с паднало рамо. Допълнена беше от панталони в същия цвят и бижута от Kendra Pariseault.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари