IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес и Dolce & Gabbana – фотосесия в гондола

21 септември 2021 17 40

Изпълнителката и марката направиха няколко забележителни кадри във Венеция

Снимка: Getty Images

Дженифър Лопес вече не е във Венеция, но снимките от пътуването ѝ продължават да привличат вниманието.

Наскоро изпълнителката публикува видео, в което показва как се подготвя за премиерата на филма „Последният дуел“, чийто сценарий е написан от любимия ѝ Бен Афлек и приятелят му Мат Деймън. Джей Ло и Афлек присъстваха заедно на червения килим, като това беше техен повторен дебют като двойка от 2003 година насам. И ако си мислите, че филмовият фестивал е бил единственото място, на което Лопес е показала стил, жестоко се лъжете.

Преди да напусне Венеция изпълнителката е заснела специална фотосесия с Dolce & Gabbana по каналите на Венеция. Джей Ло е облечена в прекрасна рокля без презрамки, която се отличава с принтирана снимка на известните венециански канали. Към нея беше добавен тънък черен колан, който беше увит около кръста на звездата.

Гримът на Лопес също беше без забележки, като се състоеше от очертани скули и яркочервено червило. Козметиката, използвана за създаването на външния вид, е от личната марка на Джей Ло, която набира все по-голяма популярност сред фенове и звезди. Косата на изпълнителката беше изправена, като две малки фиби държаха страничните кичури далече от лицето.

Снимки от фотосесията бяха споделени в профила на Лопес и на Dolce & Gabbana. От марката дори публикуваха и видео, на което показват как звездата се подготвя за всяко едно събитие, на което е присъствала във Венеция. За фотосесията тя заяви, че е намазала кожата си със слънцезащитен крем, защото не иска да изгори под жаркото слънце. „Несравнимата красота на Дженифър Лопес се срещна с уникалното италианско майсторство на Dolce & Gabbana“, написаха дизайнерите в социалните мрежи.

След фотосесията Лопес и Бен Афлек се отправили към летището, където актьорът се показа като истински Батман, защитавайки своята любима от нахален фен.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари