IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Култовата марка Champion вече може да бъде намерена в магазини CCC

24 септември 2021 11 30

Това е марката, на която дължим създаването на суичърите с качулка

Снимка: PR

Champion е една от най-емблематичните, желани и качествени спортни марки, които десетилетия наред формират историята на streetwear. Ако мечтаете за класически суитшърт с логото на Champion, обувки от най-новата колекция, или искате да освежите гардероба си с интересен спортен комплект – заповядайте в магазини CCC, или купете онлайн на ccc.eu/bg.

Знаете ли, че именно на Champion дължим любимите на всички суитшърти с качулка? През своята 100-годишна история марката винаги се е фокусирала върху качеството, добрия стил и иновациите. Именно в работилниците на Champion е изобретена техниката на шиене „обратен бод“, благодарение на която дрехите не се разтягат при прането.

От този сезон нататък ще можете да получите гарантирано качество, стил и класика в колекцията – улично облекло в CCC. Във веригата магазини и онлайн ще намерите освен класическите суитшърти Champion, така и панталони, кецове и тениски. Но нито едно облекло не е достатъчно без добра основа – сред обувките Champion, налични в CCC, ще намерите абсолютни противоположности: от класиката на серията Rebound в ниски и високи версии, ултра удобните модели Orion, които ще се харесат особено на активните фенове на марката, до Champion Black Out или футуристична Diva Doll с арт подметка. Не забравяйте да ги разгледате – има какво да избирате!

Champion1

Champion беше един от основните герои на кампанията на CCC Градски легенди, наред с марките Adidas, Puma, Reebok, Vans и New Balance. Снимките са от слънчевата Марсилия, дело на известния нюйоркски фотограф Леа Уинклер.

Champion е една от онези марки, които обединяват хора от различни поколения и с различен произход – носят се от топмодели, спортисти от световна класа, рапъри, деца от квартала, може да ги намерите в гардероба на баща си, у малкия ви брат, или в любимия ви винтидж магазин. Може да забележите емблематичното лого във фитнес залата, в парка, на парти, на пазар или на концерт. Може да изглежда, че Champion, подобно на повечето спортни марки, е създадена през 70-те или 90-те години на миналия век, но малко хора знаят, че марката може да се похвали с над 100-годишна история.

Champion затвърждава позициите си от 1919 г., когато двамата братя Фейнблум започват да създават първите обикновени суитшърти от удобен и много издръжлив материал. Първият успех на малката семейна компания от Рочестър, Ню Йорк, е партньорството с отбора на Университета на Мичиган, който бързо предизвиква завист заради спортните си екипи. Скоро и други университетски спортни отбори започват да използват бранда. През 30-те години на миналия век славата на марката се разпространява дори в казармите на Военната академия на САЩ, която пуска поръчки за спортни облекла за своите студенти. По това време Champion създава първият в света суитшърт с качулка. През 50-те години на миналия век логото на марката беше променено от бегач, пресичащ финалната линия, на характерното „С“, което се превърна в символ на комфорт.

Champion2

За CCC:

CCC е пазарният лидер в търговията на дребно с обувки и един от най-големите производители в Полша. Групата има над 1200 магазина с обща площ над седемстотин хиляди квадратни метра, разположени в търговски центрове в 29 страни, както и собствена фабрика за кожени обувки в Полша. Широкият асортимент от обувки на достъпни цени се предлага за дамите, мъжете, младежите и децата от всички възрастови групи. CCC продава над 52 милиона чифта обувки годишно.

CCC работи на принципа на мулти-бранд концепцията, която включва продажбата на много марки за обувки под един покрив. Най-популярният бранд в CCC е Lasocki, който предлага изделия от естествена кожа. Повече от половин век той е бил достъпен само за дамите, но сега вече и мъжете могат да се възползват от него с линиите Lasocki Fashion For Men и Lasocki Casual, както и децата – с колекциите Lasocki Kids и Lasocki Young.

В допълнение към собствените марки като Jenny Fairy, Clara Barson, Nylon Red, Cesare Cave, Vapiano и други CCC също така предлага лицензирани колекции от обувки. Пример за това е колекцията Disney, която е обожавана от децата заради любимите детски анимационни герои. Към широката гама от обувки магазините на CCC предлагат също модни чанти и аксесоари.

CCC въвежда най-новите тенденции в света на модата на полския пазар, като в същото време предлага достъпни цени. Компанията е фокусирана към обслужването и работи за това предлаганата продуктова гама и качеството на услугата да отговарят на най-високите очаквания на клиентите. Модни и достъпни продукти се предлагат на клиенти в Полша, Унгария, Словакия, Чехия, Австрия, Хърватска, Словения, България, Германия, Сърбия, Русия, Латвия, Литва, Украйна, Румъния и Естония, Молдова, Гърция и Швеция.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари