IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелството на Меган Фокс и Кортни Кардашян съвсем се разпали

23 септември 2021 12 30

Двете горещи красавици позираха опасно близко в секси кампания за Skims

Снимка: Getty Images

Меган Фокс и Кортни Кардашян обединиха сексапила си, за да рекламират последната колекция бельо на марката на сестрата на Кортни – Ким Кардашян – Skims.

Кортни и Меган позират топлес в някои доста провокативни и супер горещи кадри, дело на фотографката Дона Тропи.

Двете многодетни майки (и Кортни, и Меган имат по три деца) демонстрират някои от най-ефектните модели бикини в черно и в бяло, покривайки гърдите си само с ръце.

Новата колекция Skims Cotton стартира продажбите си в сряда.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

На една от снимките двете приятелки чувствено са захапали една и съща ябълка, а на друга снимка похапват череши, облечени само по прашки и бюстиета от памучно трико.

„Корт, завинаги не е достатъчно дълго? Добре дошли в нашия SKIMS Cotton Shoot – завладяващо изживяване @skims“, е написала в своя профил в Instagram 38-годишната актриса Фокс, публикувайки някои от най-горещите си снимки в компанията на най-възрастната сестра от клана Кардашян.

Знойните брюнетки Меган и Кортни се сближиха напоследък покрай своите гаджета-музиканти, а именно рапърът Machine Gun Kelly и барабанистът на Blink-182 Травис Баркър, като приятелството между двете дами разцъфтява от ден на ден.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Колкото до колекцията от памук на Skims, тя включва едноцветни бикини, стринг, сутиени с подплънки, тениски, потници и бюстиета, всички на цени от 16 до 68 щатски долара.

„Харесва ми това, че Skims наистина разбират какво жените искат да носят и че искат да се чувстват секси, уверени и силни“, казва Фокс в прессъобщението си. „Хареса ми да участвам в тази кампания с Кортни, толкова много се забавлявахме по време на снимките.“

Кортни пък добавя: „Винаги обичам да се снимам за Skims, а с Меган си прекарахме страхотно времето докато правихме тази кампания. Skims наистина е моят избор за цялото ми бельо и щях да го кажа дори и Ким да не ми беше сестра! Наистина ми е любима марка.“

Кортни и Меган дори наскоро се обединиха, излизайки заедно на сцената, за да представят гаджетата си преди изпълнението им на наградите VMA. Тогава Фокс и Кардашян заявиха, че MGK и Баркър са „бащите на бъдещите им деца“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари