IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

4 месеца след раждането: Наоми Кембъл отново на модния подиум

27 септември 2021 14 30

Тя дефилира за Versace

Снимка: БГНЕС

Наоми Кембъл се завърна към модата

51-годишният супермодел беше част от дефилето на Versace по време на Седмицата на модата в Милано. Завръщането на Кембъл се случи в петък, 23 септември, само четири месеца след раждането на дъщеря й. Звездата беше облечена в розов костюм, комбиниран с оранжева блуза и бели токчета. 

Наоми Кембъл

Снимка: БГНЕС

По-рано през годината Наоми сподели какви жертви е трябвало да прави, за да поддържа стила си. "Бих казала, че най-голямата трудност е да намериш човек, който те разбира. Да знаеш, че този човек те вижда като силна, но и като чувствителна жена. Знам, че във всяка връзка трябва да се правят компромиси", казва тя пред The Cut. 

В момента най-големият приоритет на Наоми е да бъде заобиколена от любимите си хора. "Искам приятелите ми да се развиват. Искам да предпазя близките си", обяснява моделката. Допълва, че не забравя да благодари на всеки, който й е помогнал в дадена ситуация и я е накарал да се чувства добре и сигурна. "Никога не знаеш кога този човек отново ще ти потрябва за напътствие или помощ". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

По-рано през годината Наоми изненада феновете си, когато разкри, че е родила първородната си дъщеря. "Една красива малка благословия ме избра да бъда нейна майка. Толкова съм горда да имам тази нежна душа в живота си и нямам думи да опиша връзката, която споделям с теб, мой ангеле. Няма по-голяма любов от това", написа тя под снимка, на която държи краченцата на момиченцето си. 

Името на детето не е ясно, но моделката получи множество поздравления от фенове и приятели. Зоуи Салдана, Марк Джейкъбс, Джоди Търнър-Смит и много други изпратиха най-милите си пожелания към бебето и неговата майка. 

През май 2017 година Кембъл споделя пред Evening Standard, че е обмисляла да стане майка, но не си е направила точен график за щастливото събитие. "Мисля за деца през цялото време. Но сега, с напредването на науката, смятам, че мога да родя по всяко време", казва тогава тя. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Campbell (@naomi)

Освен че не разкрива името на дъщеря си, Наоми не казва и как е зачената тя. Много фенове предположиха, че моделката се е подложила на ин витро процедури, но не могат да отгатнат кой е бащата. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари