IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тенденция: рокли, които почти не съществуват

29 септември 2021 10 30

След месеци на ограничения прозрачните рокли отново са на мода!

БГНЕС; Зоуи Кравиц

БГНЕС

Роклите, които почти не съществуват, са модна тенденция, която определено се завръща. Редица красиви и известни дами се появиха на последните светски събития в напълно прозрачни тоалети, без да оставят нищо на въображението.

Доста знаменити дами с гордост позираха в подобни рокли на червения килим на бала Met Gala преди около две седмици, както и на музикалните награди VMA.

Въпросната леко нудистка тенденция за почти цялостно разкриване на фигурата, почти никога не е излизала напълно от мода. Още в края на 80-те попзвездата Шер се появи в такава рокля на наградите „Оскар“, а през 90-те модела Кейт Мос лансираше въпросната визия. През 2000 година пък Дженифър Лопес направи истински фурор на наградите „Грами“ със зелената си рокля на Versace, която не скриваше почти нищо от прочутата ѝ секси фигура.

Сега пък, след като последните година и половина преживяхме толкова много месеци на ограничения и социална дистанция, звездите явно решиха да ни припомнят за тази мода, в основата на която са свободата и доброто самочувствие.

Сред знаменитостите, които избраха прозрачните рокли за своите публични изяви бяха актриси, певици и модели.

Най-силно впечатление направиха разкриващите тоалети на Кендъл Дженър, Зоуи Кравиц, Меган Фокс, Ирина Шейк, Иман Хамам и Сиара. Всички те демонстрираха фигурите си в рокли, които почти... ги нямаше.

Иман Хамам

Иман Хамам; Снимка: Getty

Роклята от тюл на модела Иман Хамам на Versace, с десен на звезди, беше почти напълно прозрачна.

Дженър беше заложила на модел от последната колекция на Givenchy, вдъхновен от роклята на Одри Хепбърн в „Моята прекрасна лейди“, но за разлика от тази на Хепбърн, роклята на Кендъл беше напълно прозрачна, разкривайки само нейните бикини (прашки).

Дъщерята на Лени Кравиц (на основната снимка) пък беше заложила на бала Met Gala също на рокля без подплата, дело на Saint Laurent, под която също личеше минималистичното ѝ бельо.


Кендъл Дженър

Кендъл Дженър; Снимка: БГНЕС

Зоуи и Кендъл всъщност се появиха с „голите“ си рокли само един ден след като актрисата Меган Фокс се появи в напълно прозрачна рокля на Mugler на наградите VMA на MTV.

Меган Фокс
Меган Фокс; Снимка: БГНЕС

Според модните експерти, тази тенденция се завръща именно в резултат на толкова много месеци на тревожност. Сега звездите искат да покажат чрез дрехите си, че празнуват премахването на забраните и ограниченията.

Сиара

Сиара; Снимка: БГНЕС

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари