IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенни обувки: Джей Ло със секси предложение

29 септември 2021 14 30

Изпълнителката показа новата си колекция

Снимка: Getty Images

Щом студеното време дойде и листата на дърветата започнат да падат, настроението ни става минорно и искаме да прекарваме все повече време вкъщи. Не ни се излиза на студа, рядко намираме радост в околната среда и по-скоро страним от всякакви физически дейности. Есенната умора обаче може лесно да бъде победена с чифт красиви обувки, които да ни върнат настроението и ентусиазма.

Точно това си е мислила и Дженифър Лопес при създаването на новата си колекция обувки в партньорство с DSW. Изпълнителката пусна на пазара различни видове – от кристално украсени високи ботуши до красиви маратонки – които ще добавят малко радост в мрачните дни. Цените варират от 40 до 160 долара, а обувките са достъпни в официалния сайт на марката.

Рекламната кампания на Лопес е също толкова забавна, колкото и дизайните ѝ, което още повече ни кара да обичаме изпълнителката. Наречена HIT PLAY, тя показва Джей Ло на фона на игрална зала, пълна с детски машини. Разбира се, обувките са на преден план, като на една от снимките звездата позира с високи ботуши на ток, комбинирани с дънки, бял потник и пухено палто.

HIT PLAY се отнася също и за кратка интерактивна видеоигра, която всеки един може да играе на сайта на модната марка. Според официалното съобщение, играчите ще имат възможност да контролират героинята на Дженифър Лопес, която трябва да скача през градски улици, да хваща обувки за точки и най-накрая да достигне до магазина на DSW, за да се сдобие с новата есенна колекция. В допълнение към това Лопес ще пуска допълнителни лимитирани модели през няколко седмици.

„Концепцията на рекламната кампания много ми хареса – всичко се върти около това да прегърнем позитивизма и да се забавляваме, а мисля, че точно това ни трябва в тези времена“, казва Джей Ло пред InStyle. Допълва, че новата ѝ колекция има усещане за игривост, което оживява с неочаквани текстури, блестящи акценти и вълнуващи цветове. Чрез обувките си изпълнителката иска да вдъхне увереност на своите фенове и да ги вдъхнови за нови преживявания.

Това, което Дженифър винаги има в гардероба си, са високи ботуши. Според нея, есента не може да мине без такъв чифт и препоръчва на всеки да си закупи подобен. Другите любими обувки са секси токчета, маратонки и лъскави ботуши.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари