IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Фокс вече е Непобедима

16 октомври 2021 18 00

Актрисата ще се присъедини към „Непобедимите 4“

Снимка: Getty Images

Напоследък феновете свикнаха да виждат Меган Фокс почти без дрехи или с много прозрачни тоалети. Звездата се превърна в доказателство, че провокативното облекло може да бъде секси, а не обидно и е подходящо да се носи не само у дома. Откакто е във връзка с рапъра Machine Gun Kelly Фокс показва истинската си същност, която все повече се харесва на феновете.

Сега обаче е време за работа и Меган е готова да се превъплъти в следващата си роля. Актрисата става част от екипа на „Непобедимите 4“, където ще си партнира с Джейсън Стейтъм и Силвестър Сталоун. Професионалните задължения обаче не изключват сексапилността и Фокс иска да докаже това на своите фенове.

В социалните мрежи актрисата сподели няколко снимки от караваната си, показвайки как се разхожда из снимачната площадка. Позирайки пред огледалото, тя е облечена с изцяло черен тоалет, състоящ се от кожен клин, късо бюстие и шушляково яке. Визията е допълнена от кожени ръкавици без пръсти и високи черни кубинки. На втората снимка Фокс носи рокерско яке със сребърен синджир. Гримът ѝ се състои от черна очна линия, розово червило и удебелени вежди.

В „Непобедимите 4“ ще видим още Силвестър Сталоун и Джейсън Стейтъм. Според Yahoo, Слай е искал Джак Никълсън и Клинт Истууд също да се присъединят към екипа, но дали това ще стане, все още не е ясно. Преди няколко дни Сталоун сподели снимки от снимачната площадка, на които позира заедно със Стейтъм. Засега не се знае точно каква роля ще играе Фокс в цялата история.

Сталоун написва и режисира първия „Непобедимите“, който излиза през 2010 година. В него са включени Брус Уилис, Джет Ли и Мики Рурк. Легендите на екшън филмите като Жан-Клод Ван Дам и Чък Норис влязоха във втория филм, а третото продължение събра на екран Уесли Снайпс, Харисън Форд, Мел Гибсън и Антонио Бандерас. За четвъртата част видяхме Долф Лунгрен, Ранди Кутюр, 50 Cent и Анди Гарсия.

Засега не е ясно кога точно ще излезе „Непобедимите 4“ и за какво точно ще се разказва в него.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари