IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виктория Бекъм отговори на критиките с шега

19 октомври 2021 08 30

Сравниха я с Мечо Пух

БГНЕС

Виктория Бекъм отговори на критиките за външния си вид с шега. След като гостува в предаването Good Morning America, дизайнерката получи множество отрицателни коментари за това, че лицето ѝ е съвсем различно на живо, за разлика от това, което е на снимките ѝ. Вместо да се обяснява има ли ботокс и филъри, бившата спайска реши да сподели весел колаж. На него виждаме Роналд Макдоналд – лице на популярна верига за бързо хранене. А според написаното, той ѝ е откраднал цветната визия.

Пъстър аутфит – защо не?!

Съпругата на Дейвид Бекъм носеше яркожълт панталон с широки крачоли и червена блуза с черни краища на ръкавите, специално за телевизионното си участие, в което разказа за продуктите Cheeky Posh, част от нейната козметична линия. По-късно тя сподели и как върви с тези дрехи из улиците на Ню Йорк, където бе нейната промоция.

Виждайки колажа на Виктория с Роналд Макдоналд, мнозина споделят, че тя изглежда по-добре от него. Други пък я сравниха с Мечо Пух, който е жълт на цвят и винаги е облечен с червена тениска.

Оказва се, че панталонът тип чарлстон, избран от г-жа Бекъм, е от колекцията пролет/лято 2022 на дизайнерката. Той е с висока талия и ръбове на всеки крачол. С него и червената блуза тя иска да покаже, че след зимата, отново ще носим по-пъстри аутфити, празнувайки покачването на температурите.

Преди броени дни бившата спайска представи кремообразния си руж от колекцията Pre Spring Summer. Той се продава в четири различни нюанса, подходящи за всеки тип кожа.

По повод новото начинание, Бекъм сподели, че е толкова горда с това колко далеч е стигнала с екипа си. И добави, че заедно отварят нова страница в нейния бизнес в САЩ.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари