IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дами и господа, Адел, която искаме да виждаме!

21 октомври 2021 16 30

И то в кожен ансамбъл

Снимка: Getty Images

Спрете с търсенето на есенно вдъхновение за мода, защото то току-що пристигна от Лос Анджелис.

След като ни достави душевно спокойствие с последния си сингъл Easy on Me, Адел реши, че е време да ни покаже и какво да носим през този сезон, особено ако отидем на среща с гаджето си. Изпълнителката и спортният мениджър Рич Пол бяха забелязани на мача между „Голдън Стейт Уориърс“ и „Лос Анджелис Лейкърс“, с което се отбеляза и откриването на сезона в Професионалната баскетболна лига на САЩ.

И ако си мислите, че един баскетболен мач не заслужава стилен тоалет, жестоко се лъжете. Адел избра чудесен 7/8 гащеризон в кафяв цвят, допълнен с палто и обувки от Louis Vuitton. Камерите, разбира се, не спираха да снимат изпълнителката, която по едно време закри лицето си с дамската си чанта, която също беше дело на Louis Vuitton. Косата на Адел беше перфектно оформена с ниски къдрици, а гримът ѝ се състоеше от тъмнорозово червило и черна очна линия.

Адел Getty

Снимка: Getty Images

Приятелят на изпълнителката, Рич Пол, също избра актуален тоалет за есента, обличайки черно поло и яке в маслинен цвят. По едно време камерите успяха да уловят как Адел маха на някого в публиката, докато до нея спортният агент се усмихваше широко.

Това е поредната изява на баскетболен мач за двойката. Именно в залата Адел и Рич направиха първата си обща изява, присъствайки на финалите на NBA през юли. „Не исках да показвам нищо тогава. Просто отидох на мач. Обичам да съм покрай него. Просто обожавам“, казва изпълнителката пред Vogue. Тя допълва, че е много щастлива в новата си връзка и не се чувства нервна, неспокойна или притеснена. Всъщност нещата са точно обратното и това успокоява Адел.

Адел и

Снимка: Getty Images

Миналия месец източник заяви пред списание People, че отношенията между изпълнителката и спортния агент стават все по-сериозни. Двамата дори са присъствали на рождения ден на съпругата на Леброн Джеймс, с когото Пол работи. „Рич често я води със себе си и я запознава с приятелите си. Изглежда, че нещата между тях се задълбочават“, допълва близък до двойката.

Приятел на певицата пък твърди, че Адел в момента се чувства добре в компанията на Пол и двамата прекарват колкото се може повече време заедно. През септември се появи и първата обща снимка на двойката в социалните мрежи, публикувана от Адел. Тогава те присъстваха на сватбата на Антъни Дейвис и Марлен П.

През март 2020 година Адел финализира развода си със Саймън Конеки, след като двамата бяха разделени в продължение на три години. Те споделят и 9-годишен син Анджело. Източник казва пред People, че след развода изпълнителката се е отпуснала доста и вече не пази толкова личния си живот, както го правеше по време на брака.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари

анонимен ( преди 2 години )
Ка можа се фане с тоа кюнец?!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар