IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода: Хейли Бийбър със секси предложение за офиса

22 октомври 2021 14 30

Моделката прикова вниманието на червения килим

Снимка: Getty Images

Пандемията все още е в разгара си, но голяма част от нас започнаха да се завръщат в офиса. Това означава, че трябва да помислим за стилно облекло за работа, което едновременно да е удобно, красиво и не толкова разкриващо. Задачата изглежда почти невъзможна за разрешаване, докато на помощ не се появи Хейли Бийбър с последния си есенен тоалет.

Съпругата на Джъстин Бийбър присъства на събитието Women in Hollywood, организирано от списание ELLE. На червения килим Хейли привлече вниманието с интересна рокля, която част от феновете сравниха с облекло на монахиня, но други решиха, че е чудесното предложение за офиса. За разлика от последните дни, в които Бийбър се появяваше с рокли без презрамки или много къси поли, този път тя избра нещо по-професионално и по-подходящо за светско събитие от сериозен характер.

Хейли Бийбър

Снимка: Getty Images

Роклята на Хейли сякаш беше разделена на две части, но всъщност беше един цял тоалет. Илюзията се създаваше от разреза по средата, който разкриваше част от стегнатото ѝ тяло. Горната част приличаше на черно сако с голяма бяла яка и джоб, което се закопчава с едно златно копче. Точно над корема то беше леко изрязано, а след това се сливаше с плътно скроена пола с мидидължина, която беше леко плисирана и беше допълнена с колан.

Бийбър комбинира роклята с черни токчета, гривна за глезена и малки златни обеци. Тя завърши визията с лек грим, който включваше бронзови сенки и леко прасковено червило. Прическата ѝ напомняше за златната ера на Холивуд, като косата беше отметната на една страна и с накъдрени краища.

Хейли Бийбър

Снимка: Getty Images

По време на събитието Women in Hollywood Хейли успя да се срещне с Хали Бери, Кери Уошингтън, Адисън Рей, Сиара и много други дами, които се събраха на едно място, за да почетат своите колежки, които по някакъв начин са повлияли на развитието в Холивуд.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари