IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шах и мат от Аня Тейлър-Джой!

1 ноември 2021 12 30

Актрисата отново впечатли с тоалет на червения килим

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Откакто изгледах The Queen's Gambit на един дъх, постоянно следя изявите на Аня Тейлър-Джой. Актрисата е една от бъдещите звезди на Холивуд, доказвайки таланта си както на малкия, така и на големия екран. Към това прибавяме, че може и да пее, което вдига летвата още по-високо. Сега Аня ще играе във филма „Последна нощ в Сохо“ на Едгар Райт и, лично аз, нямам търпение да видя какви непоказвани досега способности ще видим от Тейлър-Джой.

Преди „Последна нощ в Сохо“ да се появи в нашите кина, той трябва да направи няколко частни премиери, на които присъстват само отбрани критици и холивудски звезди. Макар че сме леко тъжни, че не присъстваме на това ексклузивно показване, сме доволни, че виждаме Аня Тейлър-Джой на червения килим, откъдето тя продължава да впечатлява с избора си на тоалети.

Аня Тейлър-Джой

Снимка: Getty Images

Актрисата, която наскоро беше избрана за глобален посланик на модния гигант Dior, се появи на премиерата на новия си филм в Лос Анджелис с впечатляваща рокля, която беше едновременно класическа и футуристична. За да остане вярна на новите си партньори, Тейлър-Джой избра тоалет от есенната колекция на Dior, който беше в цвят металик и включваше дълбоко деколте, което стигаше чак до корема. Роклята беше завързана през кръста със златно въже, а надолу се разперваше в дълга пола с детайли, които приличаха на върха на стрела.

Аня комбинира роклята с бижута от Tiffany & Co., носейки платинено колие с повече от 77 карата зелен турмалин и на 29 карата сапфири. Всичко това беше допълнено от пръстен от колекцията Blue Book на известната бижутерийна къща. Косата на звездата беше свободно пусната над едното ѝ рамо, а краищата ѝ бяха извити, напомняйки за златната ера на Холивуд. Гримът на Тейлър-Джой се състоеше от изявена черна очна линия, лек руж и бледорозово червило.

Аня Тейлър-Джой

Снимка: Getty Images

На червения килим актрисата беше заедно с колежката си Томасин Макензи, която беше облечена в зелена рокля от Gucci, комбинирана с бижута от Bulgari.

През октомври Аня говори за новата си роля в „Последна нощ в Сохо“ и колко странно е било да влезе в нея след снимките на другия си проект „Ема“. „Да заменя корсета и образа на пряма и учтива жена с този на момиче, което се натиска с мъж и е в зала, където всеки пипа другия... Беше си доста странно. Трябваше да се отделя от Ема много, много бързо“, казва звездата пред InStyle.

Тейлър-Джой участва заедно с Томасин Макензи в „Последна нощ в Сохо“. Действието се развива през 60-те години в Лондон, където Аня влиза в ролята на обещаваща певица с нещастно бъдеще, която се появява в сънищата на героинята на Макензи. Във филма зрителите ще чуят как звездата от The Queen's Gambit пее акапелно песента Downtown.

„Последна нощ в Сохо“ излиза на големия екран днес.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари