IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт показа стил и стегната фигура на червения килим

28 октомври 2021 10 30

Тя присъства на премиерата на „Спенсър“ в Лос Анджелис

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кристен Стюарт продължава да изглежда безупречно на червения килим докато промотира дългоочаквания филм „Спенсър“, разказващ за един от най-трудните моменти в живота на принцеса Даяна.

Актрисата, която влиза в ролята на покойната лейди Ди, присъства на премиерата на филма в Лос Анджелис, където отново доказа, че модата ѝ е в кръвта. Стюарт ни даде страхотно предложение за тоалет, с който едновременно да покажем стил и да се похвалим с резултатите, които сме постигнали в отслабването по време на пандемията.

Избирайки любимата си марка Chanel, която е била една от предпочитаните и от принцеса Даяна, Стюарт беше облечена в тоалет от две части. Той се състоеше от дълга полупрозрачна пола с дълга черна панделка, комбинирана с черно бюстие, което позволяваше да видим стегнатия и оформен корем на актрисата. Визията е част от колекцията есен/зима 2021 на Chanel, която е вдъхновена от Париж през деветнадесети век. Именно затова полата на Кристен изглежда като онази, която често виждаме на порцелановите кукли.

Кристен Стюарт

Снимка: Getty Images

Микробюстието пък е съвременният щрих към визията на Стюарт. Той чудесно балансира макси полата и е тенденция от няколко сезона. Все повече звезди се насочват към този тип дрехи, които си пасват чудесно с дълги поли или панталони с висока талия.

След дълго чакане, феновете съвсем скоро ще могат да видят Кристен Стюарт като принцеса Даяна. Филмът „Спенсър“ се очаква да се появи на екран на пети ноември. Историята разказва за коледния уикенд на кралското семейство, прекаран в Сандрингам през 1991 година. Тогава бракът между Даяна и Чарлз е пред разпадане и принцесата е изправена пред трудното решение – да се бори за себе си или да се примири със ситуацията.

Критиците вече поздравиха Кристен за представянето ѝ във филма, който в момента е с рейтинг от 91% в сайта Rotten Tomatoes. Още след премиерата му във Венеция се заговори, че „Спенсър“ ще бъде един от претендентите за „Оскар“ през 2022 година, а Кристен Стюарт също трябва да се сдобие с първата си номинация.

По-рано през седмицата актрисата показа, че е най-големия си критик. По време на интервю пред The Sunday Times тя сподели, че може да преброи на пръстите на едната си ръка добрите филми, в които е участвала. „Сигурно имам около пет добри филма от общо 45 или 50, които съм направила. Това са тези, за които мога да кажа, че съм свършила чудесна работа“, категорична е Стюарт.

Тя не сподели кои са всичките пет филма, но потвърди, че в списъка са Clouds of Sills Maria от 2014 и Personal Shopper от 2016 година. И двата са направени под режисурата на Оливие Асаяс.

Филмът „Спенсър“ ще излезе по кината на 5 ноември.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари