IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хейли Стайнфелд връща визия от 2000 година: панталони под роклята

16 ноември 2021 12 30

Тоалетът на актрисата беше съчетан с дълги ръкавици

Getty Images

Getty Images

Хейли Стайнфелд върна на червения килим една модна визия, която беше актуална в началото на 2000-та година, а именно носенето на панталон под роклята. На всичкото отгоре, актрисата беше съчетала тоалета си с дълги сатенени ръкавици.

За премиерата на новата си поредица на Disney+, Hawkeye, Стайнфелд беше избрала дрехи от колекцията на Richard Quinn (пролет/лято 2022). Тоалетът на чаровната брюнетка включваше къса рокля, съчетана с ластични черни панталони, прикрепени към обувките ѝ. Списание Vogue отбеляза, че панталоните са изработени от ефирен шифон и са предназначени да контрастират на структурираната и традиционна форма на роклята.

Въпросната рокля включваше розов сатенен детайл на корсажа и флорална щампа. Нейният силует най-добре може да бъде описан като рокля, подходяща за абитуриентски бал от 80-те. Хейли беше завършила визията си с дълги бели ръкавици, както и с бижута от бяло злато, от колекцията Haute Joaillerie на Chopard, включително обеци с триъгълни диаманти и пръстен с изумрудени диаманти.

Премиерата на сериала Hawkeye се състоя в Лондон, но по-интересното е дали тази объркваща модна тенденция ще се завърне наистина идната година.

Сериалът на Disney+ излиза на 24 ноември. Другата звезда в шоуто на Marvel е Джеръми Ренър.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари