IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Анистън с идея за коледен подарък

28 ноември 2021 18 00

Той е свързан с култова сцена в сериала „Приятели“

БГНЕС/IStockphoto

БГНЕС

В края на ноември всеки търси идеи за коледни подаръци, които ще купи в следващите няколко седмици, оставащи до празниците. А почивните дни тогава са идеалното време не само за приготвянето на вкусни ястия за трапезата, но и за гледането на сериала „Приятели“. Ако идеята ви допада, то тогава може да го направите, облечени с дреха със щампа на емблематична реплика от сериала.

„PIVOT! PIVOT! PIVOT!“. Спомняте ли си кой мъж казва три пъти тази дума, при това с нервен тон? Най-върлите фенове на тв продукцията няма как да не се сетят за сцената. Ако пък на вас ви трябва малка подсказка, вижте новата блуза на Рейчъл, която бе до него, когато той крещеше. Актрисата, влязла в нейния образ – Дженифър Анистън, сподели видео в Instagram, с което ни подсеща какво да купим за коледен подарък – блуза с култовите думи на бившето ѝ гадже – Рос.

Звездата показа, че носи модел от колекцията облекло с любими реплики и моменти, създадена специално след събирането на актьорския състав на „Приятели“ през май. Тя е създадена в сътрудничество с Warner Bros, за радост на почитателите на Рейчъл, Рос, Моника, Фийби, Чандлър и Джоуи.

Анистън изтъква, че има ограничени бройки от блузата ѝ в черен цвят и червен надпис, с която ни връща назад в годините (по-точно в сезон 5, епизод 16), когато един диван, който не успя да бъде пренесен през стълбището в сградата на приятелите, стана повод за това палеонтологът да крещи „PIVOT!. Рос се опитва да каже на Рейчъл и Чандлър да „завъртят“, но това е невъзможно предвид обемната мебел в ръцете им и малкото пространство, в което се намират, мъчейки се да я качат по-нагоре.

Въпросната лимитирана серия дрехи е разделена на три части, съответно от сезони 1-3, 4-6 и 7-10. Тя включва тениски, суитшърти, блузи с дълги ръкави, потници и чаши. Всяка една е налична само по месец.

Дженифър изтъква, че част от приходите от нейните продажби ще отидат за грижа за психичното здраве, медицинска помощ и подкрепа на лица, засегнати от COVID-19 в САЩ.

„How you doing?“ на Джоуи, „My Eyes!“ na Фийби, „Unagi“, са някои от другите запомнящи се реплики, които ще видите по тениските и суитшъртите за фенове на „Приятели“, които може да купите за подарък – за себе си или близък човек, с когото сте гледали не един епизод.

 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари