IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Есенна мода – Джорджина Родригес с актуален модел палто

26 ноември 2021 14 30

То е меко и удобно

БГНЕС

БГНЕС

Джорджина Родригес вече не се крие от обективите. След като известно време споделяше стари свои снимки или такива, на които е в по-близък план, половинката на Роналдо вече обяви че е бременна. И нищо не ѝ пречи вече да показва отново най-новите си визии, които са истинско вдъхновение за нейните последователки.

Жената, която грабна сърцето на футболиста и ще го дари с дете номер 5, сподели какви дрехи е избрала за своята разходка в дъждовния Манчестър.

Джорджина сподели снимки, на които позира в един от семейните автомобили – с пухкаво палто в бяло. На втория я виждаме в цял ръст, но коремчето ѝ не си личи заради по-обемния спортен панталон, който носи и връхната дреха, която го закрива.

Пухкавото и изключително удобно палто на Родригес прилича на козината на някое плюшено мече. Именно с такива модели видяхме някои от манекенките по време на дефилетата по време на Седмиците на модата в Лондон и Париж.

Според модните експерти на Whowhatwear, палтата и якетата от изкуствена кожа, пухкави или леко рошави, подобно на козината на животни, са актуални не само за есента, но и за предстоящата зима.

От класическо кафяво, черно до бяло или бежово, пухкавите палта ще се срещат и с някои популярни щампи. Те могат да се комбинират както с по-официални дрехи отдолу, така и със суитшърт, чифт кожени панталони, дори обикновени клинове.

В случая, жената на Роналдо е избрала да комбинира палтото (по-широк модел) със спортен сив сет от две части и бели маратонки. Тя е сложила и шапка с козирка на главата си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари