IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралска мода: В сряда Кейт носи розово

25 ноември 2021 14 30

Херцогинята отново преподава урок по стил

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън е една от най-стилните дами в историята на британското кралско семейство. След като Меган Маркъл напусна двореца, херцогинята на Кеймбридж се превърна в единствената, която може да запълни мястото на Даяна както като любимка на обществото, така и на върха в модните тенденции. Задачата никак не е лесна, но през последните няколко години Кейт показва, че е напълно готова да се справи с нея.

Съпругата на принц Уилям има безупречен стил, който често се свързва с този на покойната лейди Ди. Освен това Кейт показва и мисъл за природата, като я виждаме да носи официалните си тоалети по няколко пъти, промотирайки устойчивата мода и напомняйки ни, че не трябва да хвърляме старите си дрехи, защото по този начин вредим на околната среда.

Не можем да отречем, че Мидълтън е изключителна в рокли, костюми, поли и ежедневни тоалети, но това, за което винаги ще получава първо място в нашите модни класации, е начинът, по който носи есенни и зимни палта. Спокойно можем да я наречем „кралицата на палтата“, тъй като винаги успява да ни вдъхнови за следващата ни покупка.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

В сряда, 24 ноември, Кейт посети гимназиално училище в Лондон, където отново показа своя безупречен стил. Мидълтън пристигна в гимназия Nower в квартал Хароу, за да присъства на урок по детска неврология и ранното развитие на децата. За събитието херцогинята избра уютно изглеждащо поло в цвят фуксия, което съчета с палто в същата гама. И двете дрехи бяха на марката Hobbs. Монохромният комплект беше контрастиран с черни панталони и черни токчета.

Мидълтън заложи на минимално количество аксесоари, добавяйки само сребърни кръгли обеци и годежния ѝ пръстен, който преди години принадлежеше на принцеса Даяна. Косата ѝ отново беше оформена на ниски къдрици и беше пусната свободно да се спуска по раменете.

Херцогинята се присъедини към осем ученици, с които присъстваха на урок, в който се обучаваха по неврология и ранно детско развитие. Кейт заяви, че се е вдъхновила от ентусиазма и желанието на децата за научаване на нещо ново. По-късно през деня тя се срещна с изпълнителните директори на Academy Trust, за да обсъдят резултатите от проучване на университета „Оксфорд“.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Мидълтън и съпругът ѝ принц Уилям трябваше да участват в специална коледна програма по BBC, но плановете се промениха, след като телевизията излъчи предаването „Принцовете и пресата“. То изследва връзката на принц Хари и принц Уилям с медиите и предоставя интервюта на журналисти и писатели, които говорят за различни методи, по които са получавали информация за кралското семейство.

„Свободната, отговорна и открита преса е от жизненоважно значение за една здрава демокрация. Въпреки това, твърде често преувеличени и необосновани твърдения от неназовани източници се представят като факти и е разочароващо, когато някой, включително BBC, им дава трибуна“, се казва в официалното становище на Бъкингамския дворец. Оттам допълват, че цялото семейство е разочаровано от предаването „Принцовете и пресата“.

Кейт Мидълтън

Снимка: Getty Images

Специалното коледно шоу с участието на Уилям и Кейт все пак ще се състои, но то ще бъде излъчено по ITV.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари