IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мария Бакалова отново сред звездния елит на парти на Louis Vuitton

29 ноември 2021 08 30

Актрисата с прекрасна рокля на марката

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Преди няколко дни Louis Vuitton превзе известен ресторант в Малибу, за да организира ежегодната вечеря на дизайнера Никола Гескиер. Събитието събра на едно място приятели на известната френска марка, сред които бяха множество звезди от модния, филмовия и музикалния свят.

Вечерята, която започва преди няколко години като малка афера, бързо се превърна в любима сред най-ярките и изгряващи звезди на Лос Анджелис, а тази година тя беше още по-очаквана, след като пандемията я отмени през 2020 година. „Правим тази вечеря от много години“, казва Гескиер пред гостите си, цитиран от Vogue. Според него, това винаги е било небрежен начин да се събере с приятелите и колегите си извън модния подиум, когато няма нужда от бързане и е време само за качествен разговор между близки хора. „Липсвахме си един на друг, така че е хубаво да се насладим на този момент“, завърши дизайнерът.

Гостите определено разбраха модната задача, пристигайки с най-впечатляващите си тоалети и забавлявайки се на максимална степен. Между похапването на тако с хайвер и хрупкав ориз с риба тон, звездите, включително Джейдън Смит, Фийби Дайневор и Джърни Смолет, се сприятелиха с Коди Смит-Мафий, Ава Дюверней, Миранда Кер и Наоми Осака.

Актьорите от Холивуд също си взеха почивка от червения килим на филмовите си премиери, за да се разходят по този на Никола Гескиер. Клои Грейс Морец присъстваше със стилистката си Нел Калонджи, Сара Полсън дойде с Карла Уелч, а сред всичките тези звездни имена се настани и Мария Бакалова, която беше придружена от стилистката си Джесика Пастър.

Мария беше облечена в къса рокля, украсена с черно-бели квадрати. Тоалетът беше комбиниран с високи боти, а косата ѝ е вързана на ниска опашка. Актрисата сподели няколко снимки в Instagram, от които се вижда, че визията ѝ е била завършена от кожена кафява чанта на Louis Vuitton. „Благодаря за невероятната вечер, Николас Гескиер и Louis Vuitton! Всеки път, когато съм около вас, имам чувството, че е празник!“, написа българката.

На събитието за първи път присъства моделът и актриса Хойон Джънг, добила световна слава със сериала Squid Game. Нейната връзка с Louis Vuitton обаче предшества тази с Холивуд, но досега звездата не е имала възможност да бъде сред гостите на модната вечеря. „Никога не съм имала възможност да прекарвам толкова много време в Лос Анджелис или да се сприятелявам с някого, но ми харесва тук“, каза тя пред Vogue. Допълни, че обмисля дали да не се премести в Ел Ей и се пошегува, че градът се слави с много добра корейска кухня.

Що се отнася до Мария Бакалова, тя явно вече е свикнала с живота в Лос Анджелис и не спира да присъства на звездни събития. Наскоро тя беше от малкото хора, които гледаха филма Spencer преди официалното му излизане на екран. Актрисата присъства на специално събитие, на което екипът на лентата, включително и главната актриса Кристен Стюарт, разказаха малко повече за процеса на снимки и какво всъщност означава този филм за всички тях.

За прожекцията Бакалова беше облечена в черен тоалет от Versace. „Благодаря ви за това преживяване! Невероятно красив и поетичен филм, Кристен Стюарт е безумно добра! Еха, просто Еха! Благодаря на Versace, че ме накара да се чувствам толкова специална и елегантна тази вечер“, написа Мария в социалните мрежи.

Наред със звездните събития, Бакалова работи и по развиване на холивудската си кариера. Единствената българка, номинирана за „Оскар“, вече е завършила няколко проекта, като поне един от тях се очаква да излезе през следващата година.

КоментариКоментари

Иван ( преди 2 години )
Голяма звиздЪ. Веднъж си показа най-свидното и се изстреля в космоса.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар